newscity1.net

Οι 10 χειρότερες δουλειές όλων των εποχών

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή» λέει ο σοφός λαός. Ωστόσο, οι παρακάτω δουλειές είναι
πραγματικά απαίσιες και βάζουν σίγουρα
υποψηφιότητα για τον τίτλο των χειρότερων όλων των εποχών.









Επιστάτης σε πορνοσινεμά
Δηλαδή; Φαντάσου ένα σινεμαδάκι, όπου ο κόσμος αντί να βλέπει τη νέα ταινία του Ken Loach, προτιμά εκείνη που παίζει η Μαριάννα Ντούβλη μαζί με διάφορους κεφάτους παρτενέρ, γυμνούς. Φαντάσου τώρα, τον άνθρωπο που μπαίνει στο σινεμά και καθαρίζει τις θέσεις, αφού οι θεατές έχουν δει το έργο τους και έχουν κάνει τη δουλειά τους (pun intented). Πώς νιώθεις γι`αυτούς τους ανθρώπους;

Φρουρός στο Παλάτι του Buckingham
Δηλαδή; Τον να είσαι φρουρός στο Παλάτι του Buckingham θεωρείται μια από τις χειρότερες υπηρεσίες του βρετανικού στρατού. Εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να στέκονται όρθιοι για ώρες, δεν επιτρέπεται να γελάνε ή να έχουν οποιαδήποτε έκφραση και πρέπει να έχουν άψογη εμφάνιση. Ο κάθε στρατιώτης καλείται να καθαρίζει τη στολή του και να γυαλίζει τις μπότες του άψογα πριν από την επιθεώρηση στολής. Αν κάποιος στρατιώτης βρεθεί με -κάτι λιγότερο από-άψογη στολή, συνήθως καλείται να υποστεί τιμωρίες. Κάτι σαν τον δικό μας ευζώνο δηλαδή, αλλά στην πιο κυνική, βρετανική του διάσταση.

Βοηθός αυνανισμού ζώων
Δηλαδή; Οι ερευνητές που χρειάζονται σπέρμα ζώου για να μελετήσουν τη γονιμότητα ή για να εφαρμόσουν μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης, έχουν μια ευρεία τεχνικών περισυλλογής του: Μπορούν να εφαρμόσουν μια ηλεκτρική αντλία στον προστάτη του ζώου ή ένα τεχνητό αιδοίο σε σημείο διείσδυσης του πέους του αρσενικού, ή να το βοηθήσουν ώστε να αυνανιστεί. Κάθε μια από αυτές τις μεθόδους απαιτεί «εκπαίδευση» τόσο του ερευνητή, όσο και του ζώου, ώστε να τελειώσει (#diplis) η διαδικασία με επιτυχία.

Καθαριστής υπονόμων
Δηλαδή; Ας γνωρίσουμε τον Ramesh Sahu, υπάλληλο του αποχετευτικού συστήματος της πόλης της Καλκούτα.  Σε καθημερινή βάση, ο Ramesh βουτάει στον βυθό μιας τρύπας ύψους περίπου 2.20 μέτρων, εξοπλισμένος με μια αντλία και ένα ζευγάρι ροζ γαντάκια, μετακινώντας από υπονόμους ένα πυκνό μαύρο μείγμα ακαθαρσιών και τοποθετώντας το σε έναν κουβά, το οποίο μέσω της αντλίας ανεβαίνει πάνω από το έδαφος.  Ο Ramesh βρίσκεται 2 χρόνια σε αυτήν τη δουλειά και δηλώνει ευχαριστημένος.

Ερευνητής βραζιλιάνικων κουνουπιών
Δηλαδή; Οι ερευνητές που εργάζονται στην εξάλειψη της ελονοσίας, καλούνται να μελετήσουν τις συνήθειες των κουνουπιών που  την μεταδίδουν. Στη Βραζιλία, το κουνούπι-φορέας της ελονοσίας, είναι το Anopheles Darlingi, που δεν πείθεται από «φτηνές παγίδες» φωτός ή αέρα, αλλά μόνο από ανθρώπινο δέρμα. Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι κάθε ερευνητής πρέπει να προσφέρει το δέρμα του στα κουνούπια (συχνά ακόμα και σε εκατοντάδες από αυτά) ώστε να γίνει εφικτό το να αναλυθεί πλήρως η συμπεριφορά τους.

Καθαριστές φορητής τουαλέτας
Δηλαδή; Εντάξει, όλοι μας νιώθουμε μια μικρή ντροπή γι`αυτές τις τουαλέτες, όλοι τις αντιμετωπίζουμε σαν μια «να μη σου τύχει» περίπτωση τουαλέτας.  Φαντάσου πόσο τραγικές θα ήταν αυτές οι τουαλέτες αν δεν υπήρχαν εκείνοι οι άνθρωποι που τις καθαρίζουν, με τη βοήθεια αντλίας και ηλεκτρικής σκούπας, ενώ πλένουν και όλες τις επιφάνειες που ενδέχεται να έχουν μολυνθεί.

Eκτιμητής αέριων κενώσεων του ανθρώπινου οργανισμού (πορδών)
Δηλαδή: Ο γαστρεντερολόγος Michael Levitt πρόσφατα πλήρωσε 2 συνεργάτες του ώστε να δεχθούν τις πορδές 12 ανθρώπων. Συνολικά 16 άτομα κλήθηκαν να φάνε φασόλια κονσέρβας και στη συνέχεια οι συνεργάτες του με την βοήθεια πλαστικών σωλήνων και σύριγγας καλούνταν να πάρουν δείγμα από την κάθε πορδή. Στη συνέχεια οι 2 ερευνητές επιχείρησαν να αναλύσουν την ένταση της κάθε πορδής και μέσα από μια χημική ανάλυση, να εντοπίσουν το συστατικό που προκαλεί την μπόχα: Σουλφίδιο του Υδρογόνου (υδρόθειο) Bingo!

Δοκιμαστής γατοτροφών
Δηλαδή: Ο Βρετανός Jon Hanson έχει κάνει κάτι που άνετα μπορεί να είναι η χειρότερη δουλειά όλων εποχών: Έλεγχος ποιότητας γατοτροφής. Τι σημαίνει αυτό
1 – Έβαζε το πρόσωπο του σε μια τεράστια μάζα γατοτροφής για να μυρίσει αν είναι φρέσκια.
2 – Στην ίδια μάζα, με τα χέρια μέχρι τους αγκώνες έψαχνε για μικρά κόκκαλα ώστε να τα αφαιρέσει
3. Έβγαζε από την μάζα ένα δείγμα, το πίεζε και το εξέταζε με τα δάκτυλα, για να διαπιστώσει αν υπάρχουν χόνδροι. ΜΠΛΙΑΧ!

Μετακινητής οδικών ατυχημάτων
Δηλαδή; Άνθρωποι όπως οι παραπάνω, με χαμόγελο και ξεγνοιασιά, έτοιμοι να μετακινήσουν άψυχα κουφάρια ανά πάσα στιγμή.

Υπάλληλος για το κυνήγι μαιμούδων σε σαφάρι
Δηλαδή; Ο Καναδος Marin από τον Καναδά, όταν ξεκίνησε να δουλεύει σε ζωολογικό κήπο, δεν είχε ιδέα πως θα εξελισσόταν ή καθημερινότητά του. Ο Marin έκανε το εξής παράξενο: Έμπαινε σε ένα αυτοκίνητο και οδηγούσε από το ένα κλουβί ζώων στο άλλο για να επιθεωρεί την κατάσταση τους. Κάθε φορά που επισκεπτόταν το κλουβί με τις μαϊμούδες, αμέσως, με το άνοιγμα του, οι μαϊμούδες έβγαιναν και χόρευαν στην οροφή του αυτοκινήτου. Ευτυχώς που υπήρχαν και οι φύλακες του κλουβιού, που ήταν επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο να κυνηγούν τις μαϊμούδες ώστε να μην καταλήξουν στο Τέξας. Φαντάσου να κυνηγάς μαϊμούδες για 8 ώρες…







0 Response to " Οι 10 χειρότερες δουλειές όλων των εποχών "

Δημοσίευση σχολίου