newscity1.net

10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και, ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν
να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.
Κάποιοι, ωστόσο, προκειμένου να διασφαλίσουν
κάποιους χρηματικούς πόρους, καταλήγουν σε λιγότερο συνηθισμένες λύσεις και πρακτικές, που ίσως πολλοί από εμάς δεν θα σκεπτόμασταν. Και, από ότι φαίνεται, δουλεύει.

Σας παρουσιάζουμε 10 τρελούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι κατάφεραν ή καταφέρνουν ακόμη να βγάλουν πολλά χρήματα.

1. Εικονικό «φαρμάρισμα»

Ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των gamers στην Ελλάδα. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο πληρώνονται για να παίζουν World of Warcraft, για άλλους παίχτες. «Πως είναι δυνατόν κάποιος να πληρώνεται, προκειμένου να παίξει ένα παιχνίδι που τον ευχαριστεί;», θα αναρωτηθεί κανείς. Η απάντηση είναι πως οι παίχτες πληρώνονται για να κάνουν το άχαρο μέρος του παιχνιδιού- να εξασφαλίσουν χρυσό για τον κανονικό παίχτη. Παίζεις το παιχνίδι σου, μαζεύεις τα νομίσματα του παιχνιδιού και τα πουλάς σε κάποιον άλλο παίκτη, για πραγματικά χρήματα.

2. Ρούχα για σκύλους

Μπορεί να ακούγεται λιγάκι παρατραβηγμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει πετύχει και μάλιστα αποδίδει καλά χρήματα, έως και σήμερα. Κάποιος έχει λανσάρει μία καινούρια σειρά ρούχων για σκύλους, που λέγεται Doggles. Η εταιρία έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις δράσεις της, σε σημείο να δημιουργεί πλέον και γιλέκα και κοσμήματα για τα σκυλιά.

3. H σελίδα με τα 1 εκατομμύριο pixels

Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή ιστορία. Κάποιος είχε τη λαμπρή ιδέα να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, στην αρχική σελίδα της οποίας θα υπήρχαν ένα εκατομμύριο pixels και να διαθέτει κάθε pixel προς 1 δολάριο. Γρήγορα, η σελίδα είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πολλές επιχειρήσεις αγόρασαν pixels για διαφημιστικούς σκοπούς, ερωτευμένοι έβρισκαν χώρο για να διατρανώσουν τον έρωτα τους ή άλλοι, απλώς, έκαναν την πλάκα τους- και τον εμπνευστή της ιδέας πλουσιότερο, όμως. Όλα τα pixels έχουν πωληθεί, με τον δημιουργό της σελίδας να έχει αποκομίσει 1 εκατομμύριο δολάρια και να ασχολείται επιχειρηματικά πλέον ευρύτερα στο Διαδίκτυο.

4. Σχεδιάζοντας στο Διαδίκτυο

Μία νεαρή έφηβη αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία να προσφέρει τις υπηρεσίες της για τη δημιουργία εικονιδίων και καρτελών για το Myspace και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Το σχέδιο της απέδωσε, με την ίδια να έχει υπογράψει διαφημιστικά συμβόλαια με αρκετές εταιρίες και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της περισσότεροι από 7 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως. Μάλιστα, της έχουν προσφερθεί 15 εκατομμύρια δολάρια για να πουλήσει τη σελίδα της.

5. Κατασκευάζοντας το εικονικό ημερολόγιο

Η ιδέα ανήκει σε δύο έφηβες, οι οποίες δημιούργησαν μια ιστοσελίδα που ονομάζεται My Yearbook, η οποία παρέχει χώρο στους χρήστες προκειμένου να κρατούν το δικό τους, διαδικτυακό ημερολόγιο. Και ετούτη η επιχειρηματική ιδέα στέφθηκε από επιτυχία, με τις κοπέλες να έχουν βγάλει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια, από την ημέρα που ξεκίνησαν ως και σήμερα. Η εταιρία απασχολεί αυτή τη στιγμή 45 εργαζομένους, έχει περισσότερους από τρία εκατομμύρια χρήστες και προσελκύει διαρκώς διαφημιστές.

6. Κάρτες μέσω Διαδικτύου

Ο Cameron Johnson αποφάσισε να δημιουργήσει μία ιστοσελίδα, στην οποία θα πωλούνταν ευχητήριες κάρτες. Γρήγορα, η ιδέα του ήταν τόσο αποδοτική, που επέκτεινε τις δράσεις του δημιουργώντας πολλά διαφορετικά είδη καρτών, όπως δωροεπιταγές, με τον ίδιο να βγάζει περίπου 3 με 4 εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να πουλήσει την εταιρία του και να αφοσιωθεί στο να διδάξει και άλλους πώς να βγάζουν λεφτά από το Διαδίκτυο.

7. Πουλώντας γούρια

Στην Αμερική, μια ομάδα ανθρώπων δημιούργησαν μία ιστοσελίδα που πουλάει γούρια, διαφόρων ειδών, στο πλαίσιο κυρίως του εορτασμού της ημέρας της Ανεξαρτησίας. Πωλούνται περισσότερα από 30.000 γούρια κάθε μήνα, με την ομάδα να έχει βγάλει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια.

8. «Πουλώντας» συμβουλές για τη ζωή

Ένας άνδρας, που ονομάζεται Steve Pavlina, βγάζει αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, απλώς κρατώντας το προσωπικό του blog. Εκεί, γράφει διάφορα κείμενα για τη ζωή- από καθημερινά συμβάντα, έως πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς μία δυσκολία που προκύπτει. Βγάζει περίπου 300 δολάρια ημερησίως, με μόνο λίγα λεπτά δουλειάς.

9. Βοηθώντας ανθρώπους να φορτώσουν μουσική στα i-Pod τους

Και όμως, υπάρχει ακόμη και αυτό. Η Catherine Keane είχε την ιδέα να εμπλακεί στο συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα, όταν απλώς βοήθησε μία μέρα τη φίλη της να περάσει μουσική στο i-Pod της και συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να βγάλει, όντως, χρήματα από αυτό. Τώρα, κερδίζει περισσότερα από 100.000 κάθε χρόνο, απλώς βοηθώντας άλλους ανθρώπους να περάσουν μουσική στο i-Pod τους. Πραγματικά, αν θέλει κανείς να βγάλει λεφτά, μπορεί να βγάλει από τα πάντα.

10. Πουλώντας κεραίες αυτοκινήτου

O Jack Wall είχε την εξαιρετική ιδέα, να πουλάει ιδιόρρυθμες όσο και μοναδικές κεραίες αυτοκινήτου, με όψη μακριά από τις συνηθισμένες, που έχουν όλα τα αυτοκίνητα. Σύντομα, οι υπηρεσίες του τον έκαναν γνωστό, με τον ίδιο να κερδίζει σήμερα αρκετά εκατομμύρια δολάρια.




0 Response to " 10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα "

Δημοσίευση σχολίου