newscity1.net

Οι τρεις τροφές που πρέπει να αποφεύγετε το πρωί

Αδιαμφισβήτητα το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας και οφείλει να είναι πλούσιο,
προκειμένου να μας κρατήσει γερούς, υγιείς και δυνατούς σε όλη τη διάρκειά της. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες τροφές οι οποίες
είναι καλό να αποφεύγονται και οι λόγοι είναι εξαιρετικά απλοί. Ποιές αυτές οι τροφές και γιατί δεν πρέπει να τις προτιμάμε;





Μπείκον, ζαμπόν, λουκάνικα

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένα καλό πρωινό είναι πλούσιο σε βιταμίνες και χαρίζει απλόχερα την ενέργεια που απαιτείται στον οργανισμό μας. Τα επεξεργασμένα κρέατα από την άλλη, έχουν νιτρικό οξύ, το οποίο σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες έχει συνδεθεί με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινήσουμε τη μέρα μας και είναι καλό να αποφεύγονται γενικά.

Γιαούρτια με γλυκαντικές ουσίες

Είναι καλό γενικά να προτιμάτε απλά γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά και όχι ακόμα και τύπου "light". Συνήθως είναι γεμάτα γλυκαντικές ουσίες και άλλα χημικά προϊόντα.


Μάφινς

Είναι απολαυστικά, εύγεστα και... εξαιρετικά γλυκά ωστόσο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις πιο θερμιδικές τροφές για πρωινό, καθώς περιέχουν όλα όσα ΔΕΝ πρέπει να φάτε! Λάδι, βούτρο και... πολλή ζάχαρη!



0 Response to " Οι τρεις τροφές που πρέπει να αποφεύγετε το πρωί "

Δημοσίευση σχολίου