newscity1.net

9 προφητείες που βγήκαν αληθινές

Υπάρχουν προβλέψεις που… «πήραν σάρκα και οστά» και συνθέτουν τη σημερινή πραγματικότητα.


Αναλυτικότερα οι προβλέψεις του Watkins:









1. Έγχρωμη ψηφιακή φωτογραφία. «Οι άνθρωποι θα μπορούν να τηλεγραφούν φωτογραφίες από οποιαδήποτε απόσταση. Αν γίνεται μία μάχη στην Κίνα, σε εκατό χρόνια από τώρα, στιγμιότυπα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα θα δημοσιεύονται στις εφημερίδες μία ώρα μετά. Οι δε φωτογραφίες θα αναπαριστούν όλα τα χρώματα της φύσης».

2. Το αυξανόμενο ύψος των Αμερικάνων. «Οι Αμερικάνοι θα είναι κατά μία με δύο ίντσες ψηλότεροι» ο Watkins με αλάνθαστη ακρίβεια, αφού το μέσο ύψος για έναν άνδρα Αμερικάνο, στα 1900 ήταν περίπου 66-67 ίντσες (1.68 – 1.70 μ.).

3. Κινητά τηλέφωνα. «Ο κόσμος θα κατακλυστεί από ασύρματα τηλέφωνα και κυκλώματα τηλεγράφων. Ένας σύζυγος στη μέση του Ατλαντικού θα μπορεί να συνομιλεί με την γυναίκα του που θα κάθεται στο μπουντουάρ της στο Σικάγο. Θα μπορούμε να τηλεφωνούμε στην Κίνα με την ίδια ευκολία και αμεσότητα που τώρα τηλεφωνούμε από τη Νέα Υόρκη στο Μπρούκλιν».

4. Προπαρασκευασμένα γεύματα. «Έτοιμα, μαγειρευμένα γεύματα θα αγοράζονται από καταστήματα όμοια με τους σημερινούς φούρνους».

5. Φρούτα και λαχανικά θερμοκηπίου. «Τα λαχανικά θα λούζονται από ισχυρό ηλεκτρικό φως, το οποίο θα τα κάνει να ωριμάζουν πιο γρήγορα, ακριβώς όπως κάνει το φως του ήλιου. Ηλεκτρικά καλώδια που θα τοποθετούνται στο έδαφος θα κάνουν τα πολύτιμα φυτά να μεγαλώνουν περισσότερο και ταχύτερα και θα σκοτώνουν τα ενοχλητικά ζιζάνια. Ακτίνες έγχρωμου φωτός θα επιταχύνουν την ανάπτυξη πολλών φυτών. Ηλεκτρισμός που θα εφαρμόζεται στους καρπούς των κήπων θα τους κάνει να ξεπετάγονται και να αναπτύσσονται ασυνήθιστα νωρίς».

6. Τηλεόραση. «Ο άνθρωπος θα μπορεί να δει τι συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Άτομα και πράγματα κάθε είδους θα έρχονται ενώπιον καμερών που θα συνδέονται ηλεκτρικά με οθόνες στην άλλη άκρη των καλωδίων, σε απόσταση χιλιάδων μιλίων».

7. Τανκς
«Τεράστια φρούρια πάνω σε ρόδες θα εξορμούν σε ανοιχτούς χώρους με την ταχύτητα που κινούνται σήμερα τα τρένα».

8. Μεγαλύτερα φρούτα
«Φράουλες στο μέγεθος μήλων θα καταναλώνονται από τα τρισέγγονά μας»

9. Το Acela Express
«Τα κανονικά τρένα θα κινούνται με ταχύτητα δύο μιλίων ανά λεπτό. Τα τρένα-express θα κινούνται με ταχύτητα εκατόν πενήντα μιλίων ανά ώρα».










0 Response to " 9 προφητείες που βγήκαν αληθινές "

Δημοσίευση σχολίου