newscity1.net

Φτιάξτε τη διάθεσή σας με 6 έξυπνα τρικ!


Μπορεί με την παρούσα κατάσταση στη χώρα να μην είναι και το πιο εύκολο ή καλύτερα το πιο
φυσιολογικό, πράγμα να
γελάμε αλλά μιας και η καθημερινότητα μας...

κυνηγά,
Ξεκινώντας από το κυρίαρχο ζήτημα των οικονομικών, ένας τρόπος να μην «πελαγώσετε» με τα καθημερινά ψώνια είναι να κινηθείτε σοφά. Μπορεί το χρήμα να μην αγοράζει την ευτυχία (αν και, ας μη γελιόμαστε η προσπάθειά του είναι αξιόλογη) αλλά μπορεί να «εξαγοράζει» τη δυστυχία αν ψωνίσουμε με σύνεση. Οπότε περιορίστε τις αγορές σας σε πράγματα που θα σας γεμίσουν εμπειρίες και ευχάριστη διάθεση και όχι σε απλά υλικά αγαθά.


Δείτε παλιές φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι ένας πολύ καλός τρόπος να φτιάξετε τη διάθεσή σας είναι να ανατρέξετε στα παλιά σας άλμπουμ, ψηφιακά και μη. Οι φωτογραφίες, και ειδικά τα ρούχα και τα μαλλιά που είχατε άλλες εποχές, και που σημειωτέον νομίζατε ότι ήταν και της μόδας, αν μη τι άλλο θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να γελάσετε. Προσοχή όμως μην «σκαλώσετε» σε φωτογραφίες που θα σας μελαγχολήσουν γιατί τότε θα έχετε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.


Κάντε μια καλή πράξη

Μπορεί μέχρι σήμερα η λέξη εθελοντισμός να μην υπήρχε στο λεξιλόγιο σας ή ακόμη και να είχατε όλη την πρόθεση αλλά απλά να μην προλαβαίνατε. Μην αγχώνεστε γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Μάλιστα είναι η ιδανική στιγμή να προσφέρετε εθελοντικά τις εργασίες σας κάπου ή απλά να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκη και μαζί με αυτόν, θα νιώσετε και σεις πολύ καλύτερα.

Go with the «flow»

Η γνωστή έκφραση μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητη αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν ακολουθείτε το…ρεύμα και αφεθείτε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Λιγότερο άγχος, ξεγνοιασιά και διασκέδαση δεν σημαίνει ότι δεν έχετε προβλήματα ή ότι είστε αναίσθητοι, απλά ότι προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μία σκληρή πραγματικότητα με υγιή τρόπο. Η αγαπημένη σας μουσική, μία βόλτα με φίλους ή ότι άλλο σας κάνει ευτυχισμένους θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα σας δώσει ενέργεια.

Γυμναστική ή χορός;

Αν σας φαντάζει κουραστικό και επίπονο να σας θυμίσουμε ότι τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα σας κάνουν να χαμογελάσετε (βλεπε μικρότερο νούμερο παντελόνι κλπ). Αν πάλι είστε από τους ανυπόμονους της… παρέας, μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο για να διασκεδάσετε, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα zumba ή κάποιο άλλος είδο άσκησης, που θυμίζει περισσότερο παιχνίδι και διασκέδαση παρά προπόνηση.

Τραγουδάτε στο μπάνιο;

Για όσους είναι μεγαλύτεροι ίσως να θυμούνται μία παλιά διαφήμιση με ένα γνωστό σαμπουάν, όπου ο εκφωνητής ρωτούσε αν «τραγουδάνε στο μπάνιο». Κάντε το πράξη λοιπόν. Απολαύστε ένα ζεστό ή δροσερό ντους ανεβάζοντας το volume στο ύψιστο σημείο. Τραγουδήστε και χορέψτε κάτω από το νερό χωρίς ντροπή…εξάλλου κανείς δεν σας βλέπει. Εναλλακτικά μπορείτε απλά να απολαύστε ένα αρωματικό αφρόλουτρο, που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο ευχάριστα.




0 Response to " Φτιάξτε τη διάθεσή σας με 6 έξυπνα τρικ! "

Δημοσίευση σχολίου