newscity1.net

Πηγε στη Ρουμανία για ποτό και ξύπνησε στο Λονδίνο!

Μία πολύ παράξενη νυχτερινή έξοδο είχε ένας Ρουμάνος, καθώς αφού βγήκε για μερικά ποτάκια
σε ένα μπαρ δίπλα από το σπίτι του, ξύπνησε μεθυσμένος μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρύτερα, στο κέντρο του... Λονδίνου.

Ο Mihai Danciu είναι ένας τυπικός Ρουμάνος, που του αρέσει κάποια βράδια να βγαίνει κ να πίνει με τους φίλους του σε ένα τοπικό μπάρ στην μικρή πόλη Albesti της Ρουμανίας.

Η αγαπημένη του συνήθεια, όμως, του επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς μετά από μία βραδιά στο τοπικό μπαρ δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Η οικογένειά του κι οι φίλοι του εμφανώς θορυβημένοι άρχισαν τις αναζητήσεις αλλά μάταια, καθώς κάθε ίχνος του άνεργου πατέρα δύο παιδιών είχε χαθεί.

Τελευταία ενημέρωση για την τύχη του αποτελούσαν οι πομπώδεις ανακοινώσεις στους φίλους του, ότι σκοπεύει άμεσα να βρει δουλειά αλλά μάλλον τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει.

Ο Danciu, σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην οικογένειά του, δήλωσε πως το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πίνει μερικά ποτάκια με τους φίλους του στην τοπική μπυραρία, ενώ η επόμενη ανάμνησή του είναι από «ένα άγνωστο μέρος, όπου όλοι μιλούσαν αγγλικά».

Ο άνεργος Ρουμάνος είχε βρεθεί στο κέντρο του Λονδίνου, σχεδόν μισή ήπειρο παραπέρα, και δεν θυμόταν τίποτα απολύτως. Καθώς άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται από το hangover επισκέφθηκε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου ευτυχώς για εκείνον συνάντησε μία νοσοκόμα, επίσης από την Ρουμανία, η οποία κι επικοινώνησε με τους οικείους του.

Ακόμα, βέβαια, παραμένει άγνωστο το πώς ο Danciu έφτασε μέχρι το Λονδίνο, που απέχει σχεδόν 1.700 μίλια από το σπίτι του στη Ρουμανία, αλλά και ποίοι τον βοήθησαν να μετεβεί μέχρι εκεί, καθώς ο ίδιος μάλλον δεν ήταν σε θέση να φτάσε ούτε μέχρι την τουαλέτα του μαγαζιού.




0 Response to " Πηγε στη Ρουμανία για ποτό και ξύπνησε στο Λονδίνο! "

Δημοσίευση σχολίου