newscity1.net

5 απίστευτοι λόγοι για τους οποίους μένουμε ξάγρυπνοι

O ύπνος, εκτός φυσικά από απόλαυση είναι και μία πολύ σημαντική ανάγκη. Υπάρχουν όμως
συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους κάποιες
φορές, όση εξάντληση κι αν έχουμε συσσωρεύσει, να μην μπορούμε για κανένα λόγο να κοιμηθούμε. Παρακάτω σας έχουμε 5 απίστευτους, κι όμως αληθινούς λόγους, για τους οποίους στριφογυρίζετε στο κρεβάτι σας.




1. Απόλυτη ησυχία: Ακούγεται ίσως οξύμωρο αλλά είναι αλήθεια. Όταν δεν ακούγεται απολύτως τίποτα είναι πολύ πιο πιθανό ο παραμικρός θόρυβος να σας ταράξει και να σας ξαγρυπνήσει. Πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί άλλωστε με αμάξι που περνάει. Η λύση είναι να έχετε πάντα λίγο ήχο, από μία ειδική συσκευή κατά προτίμηση, η οποία εκτός των άλλων, θα σας νανουρίσει κιόλας!



2. Mία... ταινία: Κακά τα ψέματα, πόσες φορές ενώ δεν βλέπετε μπροστά σας από τη νύστα, κατά διαβολική σύμπτωση ανοίγετε την τηλεόραση και παίζει μία ταινία, συνήθως θρίλερ; Αμέτρητες! Τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι μία από τις πιο συχνές αιτίες αυπνίας, μιας και έχουμε την τάση απορροφούμαστε και τελικά να μας βρίσκει το ξημέρωμα μόνο και μόνο επειδή θέλαμε να δούμε το τέλος της ταινίας. Γι' αυτό λοιπόν, πριν τον ύπνο δείτε τηλεμάρκετινγκ. Πόσο ενδιαφέρον να σας προκαλέσει;



3. Το χρώμα των τοίχων σας: Μπορεί να λατρεύετε το πορτοκαλί ή το έντονο μπλε του τοίχου σας, αλλά αν έχετε αυπνίες, τα αγαπημένα σας χρώματα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης! Οι έντονες αποχρώσεις, θέτουν τον οργανισμό σε εγρήγορση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαλαρώσει και τελικά να κοιμηθεί. Προτιμήστε λοιπόν γήινα χρώματα για όνειρα γλυκά.



4.Η λάμψη από το λάπτοπ: Μπορεί να πρόκειται για ένα μικροσκοπικό φωτάκι, ωστόσο είναι ικανό να σας χαλάσει τον ύπνο μιας μία μικρή λάμψη είναι πολύ πιο ενοχλητική από πολύ περισσότερο φως. Αυτό που έχετε να κάνετε, αντί να χτίσετε φρούριο γύρω με τα σεντόνια σας, μπορείτε απλά να βγάλετε το λάπτοπ απο την πρίζα.



5. Το κινητό σας: Νομίζουμε ότι είναι αρκετά λογικό και αναμενόμενο. Αν έχετε δίπλα σας το κινητό, είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή ταράζοντάς σας. Γι΄αυτό βάλτε το αθόρυβο και μακριά από το κρεβάτι σας. Μην προβάλλετε την δικαιολογία ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Συνήθως αυτοί που στέλνουν μέσα στη νύχτα, είναι ή πρώην ή μεθυσμένες κολλητές!



0 Response to " 5 απίστευτοι λόγοι για τους οποίους μένουμε ξάγρυπνοι "

Δημοσίευση σχολίου