newscity1.net

Οι τροφές που ενισχύουν το μαύρισμα

Είναι υγιεινές και προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό.Ταυτόχρονα όμως,
ενισχύουν το μαύρισμα όταν κάνετε ηλιοθεραπεία ενώ με αυτό τον τρόπο μπορείτε να περιορίσετε την παρατεταμένη έκθεση σε αυτόν για να αποκτήσετε
χρώμα καθώς βοηθούν στο να μαυρίσετε ταχύτερα.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και να φοράτε καπέλο κατά την έκθεσή σας στον ήλιο. 

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που σας βοηθάνε...


1. Καρότα
Είναι η ιδανική τροφή για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και για ένα τροπικό μαύρισμα. Γι' αυτό το λόγο πολλά προϊόντα μαυρίσματος χρησιμοποιούν την άλφα-καροτίνη από τα καρότα, για να προωθήσουν ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Εκτός από αυτό το καρότο έχει αντι-υπερτασικές, φαρμακευτικές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

2. Πράσινα λαχανικά
Το σπανάκι, το μπρόκολο και γενικά όλα τα σκούρα πράσινα λαχανικά, βοηθάνε στην παραγωγή της μελανίνης. Τα συγκεκριμένα λαχανικά περιέχοτν λουτεϊνη, μία χρωστική ουσία που αποθηκεύεται κάτω από την επιδερμίδα και ευθύνεται σε ένα μικρό βαθμό στη διατήρηση της σκουρόχρωμης επιδερμίδας.

3. Βερίκοκα
Είναι ένα λαχταριστό φρούτο του καλοκαιριού αλλά έχει και άλλα οφέλη στην όραση, την πεπτική υγεία και την υγεία της καρδιάς! Τα βερίκοκα είναι επίσης πλούσια σε β-καροτένιο, το οποίο βοηθάει στην ενίσχυση του μαυρίσματος και μάλιστα έχουν παράλληλα και αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας έτσι το δέρμα.




0 Response to " Οι τροφές που ενισχύουν το μαύρισμα "

Δημοσίευση σχολίου