newscity1.net

Συμβουλές για να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου

Ένα από τα πλέον μοδάτα αξεσουάρ στην εποχή που έρχεται είναι τα γυαλιά ηλίου. Με υπέροχα
φωτεινά χρώματα, διάφανα ή μοντέρνα υλικά…
και ανανεωμένες φόρμες δίνουν στυλ σε κάθε εκδήλωση αλλά κ κάθε ώρα στη ζωή μας. Ωστόσο πολλές φορές παρασυρόμαστε θέλοντας να είμαστε μέσα στις προσταγές της μόδας ή απλά για λόγους οικονομικούς αγοράζουμε γυαλιά τα οποία είναι εντυπωσιακά αλλά δεν μας παρέχουν καμία προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Οι επιπτώσεις; Παθολογικά προβλήματα στα μάτια αλλά και ρυτίδες γύρω από αυτά. Ας βάλουμε λοιπόν κάτω τα δεδομένα και να δούμε με ποια κριτήρια πρέπει να διαλέγουμε γυαλιά ηλίου

-Δώσε σημασία στους φακούς.
Κατάλληλους φακούς θεωρούμε αυτούς που ανακόπτουν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας και προσφέρουν προστασία. Αναζητήστε από το κατάστημα οπτικών να δείτε τις προδιαγραφές των φακών.

-Σωστή εφαρμογή
Τα γυαλιά πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δηλαδή να στηρίζονται σωστά στη μύτη και τα αυτιά και να έχουν τη σωστή απόσταση από το μέτωπο.

-Το μέγεθος μετράει!
Το μέγεθος των γυαλιών είναι αναγκαίο να είναι μεγάλο. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια των φακών τόσο μεγαλύτερη και η προστασία αφού εκτός από τα μάτια προστατεύεται και η περιοχή της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από αυτά.





0 Response to " Συμβουλές για να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου "

Δημοσίευση σχολίου