newscity1.net

Πέντε σπίτια άγριων δολοφονιών που ακόμη κατοικούνται

Μπορεί πολλοί να μην άντεχαν ούτε στην ιδέα ότι θα κοιμηθούν σε ένα σπίτι που έχει γίνει μία
ή περισσότερες άγριες δολοφονίες αλλά κάποιοι άλλοι δεν νοιάζονται καν για την ιστορία ενός «σπιτιού του τρόμου» και ζουν ευχάριστα εκεί.
Δείτε πέντε παραδείγματα με σπίτια που έγιναν φόνοι αλλά εξακολουθούν να κατοικούνται...




1. Το σπίτι της JonBenét Ramsay

spitiadolofon1
Η εξάχρονη JonBenét Ramsey βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κολοράντο το 1996. Το κοριτσάκι για το οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση, βρέθηκε από τον πατέρα της περίπου οκτώ ώρες αργότερα στο υπόγειο του σπιτιού. Είχε χτυπηθεί, στραγγαλιστεί και ήταν κρυμμένη κάτω από μια λευκή κουβέρτα με ένα νάιλον κορδόνι γύρω απ το λαιμό της ενώ το στόμα της καλυπτόταν με ταινία. Το σπίτι αγοράστηκε και κατοικείται από ένα ζευγάρι από το 2004 οι οποίοι όμως πλέον θέλουν να το πουλήσουν.

2. 112 Ocean Avenue, Amityville, ΗΠΑ

spitiadolofon2
Ο Ronald DeFeo Jr δολοφόνησε όλη την οικογένειά του, τον πατέρα, τη μητέρα, τα δύο αδέλφια και τις δύο αδελφές του την ώρα που κοιμόντουσαν, τα ξημερώματα μιας μέρας του Νοεμβρίου του 1974. Λίγους μόλις μήνες μετά την τραγωδία, η οικογένεια Lutz μετακόμισε στο σπίτι και ισχυρίστηκε ότι είχε τρομοκρατηθεί από τις δαιμονικές δυνάμεις. Μεταγενέστεροι, όμως, διοκτήτες δεν έχουν αναφέρει καμία παραφυσική δραστηριότητα στο σπίτι, ενώ τελευταία φορά άλλαξε χέρια τον περασμένο Οκτώβριο έναντι 955.000 δολαρίων.

3. White House Farm, Έσσεξ, Ηνωμένο Βασίλειο

spitiadolofon3
O Jeremy Bamber έσφαξε την οικογένειά του μέσα σε αυτή την αγροικία στο ήσυχο χωριό του Tolleshunt D'Arcy το 1985. Καταδικάστηκε για τη δολοφονία των θετών γονιών του, της αδερφής του και των δίδυμων γιων της. Το σπίτι έχει αλλάξει ιδιοκτήτες και κατοικείται ακόμη κ σήμερα.

4. Το σπίτι του Stephen Griffiths

spitiadolofon4
Ο φοιτητής Azarias Fontaine σπουδάζει στο Μπράντφορντ, στην Αγγλία και νοίκιασε ένα απλό διαμέρισμα για 360 λίρες το μήνα. Ωστόσο αυτή η ταπεινή κατοικία είναι το πρώην σπίτι του Stephen Griffiths που διαμέλισε τρεις γυναίκες πριν αποφασίσει να φάει τη σάρκα τους. O φοιτητής ενημερώθηεκ για το φρικιαστικό παρελθόν του σπιτιού αλλά πρόσθεσε ότι το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πριν μετακομίσει εκείνος. «Θα φρίκαρε πολλούς ανθρώπους αλλά όχι εμένα» δήλωσε.

5. Το σπίτι του «Camden του Αντεροβγάλτη»

spitiadolofon5
O Anthony Hardy έγινε γνωστός ως «Camden ο Αντεροβγάλτης» αφού σκότωσε τρεις γυναίκες στο διαμέρισμά του στο Βόρειο Λονδίνο. Τα αποτρόπαια εγκλήματά του ανακαλύφθηκαν όταν βρέθηκαν δύο πόδια σε ένα δοχείο που ο Hardy χρησιμοποιούσε για να βάζει τα θύματά του. Από τότε, πολλοί ενοικιαστές έχουν μείνει εκεί παρά τις φρικτές δολοφονίες που έγιναν.










0 Response to " Πέντε σπίτια άγριων δολοφονιών που ακόμη κατοικούνται "

Δημοσίευση σχολίου