newscity1.net

Είναι τυχαίο ή καρμικό το επάγγελμά σου;

Γνωρίζεις ότι το επάγγελμα που διαλέγεις, σου διδάσκει ένα καρμικό μάθημα;

Σίγουρα έχεις συναντήσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου και ίσως έχεις αναρωτηθεί γιατί μερικοί
είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους και άλλοι όχι. Μάλιστα, κάποιους θα τους δεις να είναι ευτυχισμένοι, ιδίως όταν λειτουργούν σε τομείς που παρέχουν βοήθεια προς τους άλλους. Αντίθετα, οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι, όσον αφορά την εργασία τους, είναι εκείνοι που έχουν επικεντρωθεί μόνο στα οφέλη για τον εαυτό τους. Η ευτυχία και η εκπλήρωσή της, πάντως, είναι θέματα που απέχουν πολύ απ τν υλική ευημερία.

Μπορεί να πιστεύεις ότι το πώς αισθάνεσαι στη δουλειά σου, είναι πέρα από τον έλεγχό σου.

Ή ακόμα ότι η πορεία της σταδιοδρομίας σου, η ποσότητα του πλούτου, η φήμη κ.λπ. είναι και αυτά πέρα από τον έλεγχό σου.

Όμως δεν λειτουργεί έτσι. Η καριέρα και η ζωή σου όπως θα διαβάσεις παρακάτω είναι εντελώς υπό τον έλεγχό σου, ακόμα κι αν διαλέξεις υποσυνείδητα το επάγγελμα σου, καθώς και το είδος ή την ποσότητα της ενέργειας που θα βάζεις σε αυτό.

Γιατί, πάνω απ' όλα, η επιλογή του επαγγέλματος είναι μια από τις ενέργειες, με τις οποίες η μοίρα σου διδάσκει ένα μάθημα για τα λάθη που έχεις κάνει σε μια προηγούμενη ζωή. Η τρέχουσα εργασία σου, δεν είναι πάρα μια πνευματική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεσαι, γιατί πρέπει να απελευθερωθείς από το πιθανό κακό κάρμα.

Που θέλω να καταλήξω; Το κάρμα που έχεις συσσωρεύσει, είναι αποτέλεσμα λαθών και

επιτυχιών σου από προηγούμενες ζωές. Αυτήν την εμπειρία θα χρησιμοποιήσεις ως θεμέλιο για να επιλέξεις ένα επάγγελμα που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις, με κάποια έννοια, τα λάθη σου.

Επιπλέον, η καριέρα σου, πρέπει να σε βοηθήσει να αναπτύξεις ένα υψηλότερο προσωπικό επίπεδο, γι' αυτό τα μαθήματα που οφείλεις να μάθεις εμφανίζονται μπροστά σου, σε καθημερινή βάση.

Για παράδειγμα, πάρε ένα άτομο του οποίου το επάγγελμα έχει να κάνει με χειρωνακτική εργασία. Τι πρέπει να μάθει; Την υπομονή, την ακρίβεια και τον σωματικό κόπο, γιατί η έλλειψη αυτών των ιδιοτήτων σε μια προηγούμενη ζωή, ίσως το οδήγησε να προσβάλλει και να βλάψει ανθρώπους.

Εάν κάποιος επιλέγει το επάγγελμα του γιατρού, του φαρμακοποιού και του μασέρ, πιθανώς έχει αναμειχθεί σε κάποια υπόθεση δηλητηρίασης με τη χρήση κάποιας φαρμακευτικής ουσίας σε μια προηγούμενη ζωή, κι αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθει να θεραπεύει τους ανθρώπους σε αυτήν. Το κάρμα του, τον υποχρεώνει να σώσει ανθρώπινες ζωές, δεδομένου ότι ήταν συνεργός σε «δολοφονία» στο παρελθόν.

Επιλέγοντας το επάγγελμα του δικηγόρου, έχουμε ένα άτομο που έχει συσσωρευμένη εμπειρία από προηγούμενες ζωές όσον αφορά τις έννοιες του σωστού, του δικαίου και του αδίκου. Το κάρμα στην παρούσα ζωή του τον υποχρεώνει να χρησιμοποιήσει αυτήν την εμπειρία, αναζητώντας έναν ηγετικό ρόλο που επιζητά την απόδοση δικαιοσύνης, η οποία περιλαμβάνει και την τιμωρία κάποιων, προκειμένου να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Όσον αφορά εκείνους που επιλέγουν την καριέρα ενός συγγραφέα ή δημοσιογράφου, πρόκειται για άτομα που ήταν θύματα χειραγώγησης αμέτρητες φορές σε προηγούμενη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην παρούσα ζωή, το κάρμα τους υπαγορεύει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την ομιλία και την έκφρασή τους, χωρίς να χειρίζονται τους άλλους.

Όποιος ανήκει στην κατηγορία του μουσικού, ηθοποιού, σχεδιαστή και γενικότερα καλλιτέχνη, πρέπει να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το χρώμα και τον ήχο, έτσι ώστε να οικοδομήσει μια δημιουργική ενέργεια γύρω του. Σε μια προηγούμενη ζωή, αυτός ο τύπος των ανθρώπων, είχε προβλήματα με το «Εγώ».

Αν κάποιος είναι εκπαιδευτικός και ψυχολόγος, έχει επίσης αποκτήσει εμπειρία από προηγούμενες ζωές και έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο σοφίας που πρέπει να μοιραστεί την εμπειρία του και να διδάξει τους άλλους. Το καρμικό έργο των δασκάλων και των ψυχολόγων είναι να παράσχουν τη συμπόνια, την αγάπη, την κατανόηση και την υποστήριξη σε άλλους ανθρώπους.

Στην κατηγορία του αρχιτέκτονα και του μηχανικού, είναι εκείνος που πρέπει να μάθει πώς να ολοκληρώσει τις εργασίες που έχει ξεκινήσει, επειδή ποτέ δεν το είχε πράξει σε προηγούμενες ζωές. Επίσης κάποιος που ασχολείται σε αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να μάθει πώς να τηρεί τις προθεσμίες.

Αν το επάγγελμα που επιλέγει κάποιος είναι στην αεροπορία, στο στρατό και το ναυτικό,πιθανόν να είχε επιζήσει μέσα από πολλές καταστροφές σε μια προηγούμενη ζωή. Σε αυτήν εδώ, θα πρέπει να μάθει πώς να ζει με το φόβο του θανάτου, αναλαμβάνοντας την αντιμετώπιση κινδύνων. Η φιλοδοξία είναι η ποιότητα που καθοδηγεί τους ανθρώπους σε αυτά τα είδη των επαγγελμάτων.

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι δεν κάνεις μια τυχαία εργασία, ιδίως όταν αισθάνεσαι μια ισχυρή έλξη για αυτήν. Τις περισσότερες φορές η έλξη αυτή αφορά ένα παλιό θέμα από μια προηγούμενή σου ζωή που έρχεται στην επιφάνεια, έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις είτε να κρατήσεις την ενέργειά του για να υπερέχεις σε αυτή είτε, αν χρειαστεί, να το λειτουργήσεις κάποια άλλη στιγμή, όταν πραγματικά θα είσαι έτοιμος.

Αν, για παράδειγμα, ήσουν γιατρός σε μια προηγούμενη ζωή, μπορεί σε αυτή τη ζωή πάλι να είσαι γιατρός ή, από την άλλη, μπορεί να μην το εξασκήσεις ποτέ, αλλά να μελετήσεις το ιατρικό πεδίο και να το λειτουργείς ως χόμπι, γιατί υποσυνείδητα "το κατέχεις" ήδη από μια παρελθοντική ενσάρκωση.

Λοιπόν, από σήμερα αναρωτήσου αν το επάγγελμα σου, είναι αυτό που η ψυχή σου θέλει, γιατί η ψυχή αφουγκράζεται την κυτταρική μνήμη, σαν μια εμπειρία deja vu. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί και τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σου και να επιλέξεις το επάγγελμα που επιθυμείς. Αυτό που μιλά στην ψυχή σου.



0 Response to " Είναι τυχαίο ή καρμικό το επάγγελμά σου; "

Δημοσίευση σχολίου