newscity1.net

Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

Η ομάδα Ε, οι αεροψεκασμοί, οι Εβραίοι της 11ης Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ που είναι ερπετό και άλλα αληθοφανή
.Τι μας ψεκάζουν καθημερινά τα αεροσκάφη;
Γιατί τα ΑΤΜ έχουν διαδοθεί παντού;Τι είναι και πώς διοικεί τον κόσμο η Ομάδα Ε;






Διαβάστε την αλήθεια στις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν.




ΤΟ ΑΤΜ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ
Γιατί το χρήμα στις μέρες μας είναι στην πλειονότητά του λογιστικές τραπεζικές εγγραφές και όλο και λιγότερο χαρτί και νόμισμα; Επειδή το σχέδιο είναι να περάσουμε σε 100% ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς το παραμικρό μετρητό και στη συνέχεια η μυστική ομάδα που ελέγχει όλο το σύστημα να εξαφανίσει τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μετατρέποντάς μας σε απένταρους σκλάβους στην υπηρεσία της.


ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Τι νομίζετε πως κάνουν όλα αυτά τα αεροσκάφη που αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές; Βρίσκονται εκεί για να απελευθερώσουν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες με σκοπό τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας και τον έλεγχο του καιρού. Όποιος αμφισβητεί αυτό το γεγονός είναι και εκείνος μέρος της συνωμοσίας.


ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;
Όλοι εκτός από τον Όσβαλντ. Η αμερικανική μαφία, το FBI, η KGB, οι Κουβανοί, ο οδηγός της λιμουζίνας, διάφοροι εκτελεστές διασκορπισμένοι γύρω από την πλατεία όπου πυροβολήθηκε ο πρόεδρος. Αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες γιατί ο JFK ζει και είναι κάπου μαζί με τον Έλβις. Ή πέθανε από γεράματα το 2011.


ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τα αεροσκάφη ήταν τηλεκατευθυνόμενα, στο Πεντάγωνο έπεσε πύραυλος και όχι Boeing, οι Εβραίοι ειδοποιήθηκαν εγκαίρως και δεν παρουσιάστηκαν για εργασία στους δίδυμους πύργους, οι οποίοι πύργοι κατεδαφίστηκαν με εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί τις προηγούμενες μέρες από την κυβέρνηση. Όλα αυτά έγιναν για να δικαιολογηθούν οι εισβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ και για να συσπειρωθεί το έθνος γύρω από τον πρόεδρο.


ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
Τον Ιούλιο του 1947 ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στην έρημο στο Νέο Μεξικό και ο στρατός περισυνέλλεξε όχι μόνο τα συντρίμμια του, αλλά και το εξωγήινο πλήρωμα στα σώματα του οποίου οποίο διενήργησε νεκροψίες. Η επίσημη άποψη είναι πως τα συντρίμμια ανήκαν σε μετεωρολογικό ή σε στρατιωτικό αερόστατο.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Η NASA και η κυβέρνηση ενορχήστρωσαν ένα σχέδιο παραπλάνησης ώστε να πιστέψει ο κόσμος πως οι ΗΠΑ έστειλαν αστροναύτες στο φεγγάρι. Όλα τα πλάνα και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα στούντιο σε κάποιο υπόστεγο του στρατού. Η τεχνολογία της εποχής και οι κίνδυνοι του διαστήματος (κοσμική ακτινοβολία, ραδιενέργεια κ.λπ) δεν επέτρεπαν σε καμία περίπτωση ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα. Άλλωστε, και οι φωτογραφίες με τις διπλές σκιές το αποδεικνύουν. Αφήστε που στις εικόνες δεν υπάρχει κανένα αστέρι στον ουρανό.


ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η παρασυνειδησιακή διαφήμιση υπάρχει και μας επηρεάζει καθημερινά από τη δεκαετία του 1950. Όποιο πρόγραμμα και αν βλέπουμε, σύντομες τοποθετημένες εικόνες περνούν μπροστά από τα μάτια μας αστραπιαία, για χιλιοστά του δευτερολέπτου, τόσο όσο η συνείδησή μας να μην τα καταγράψει, αλλά ο εγκέφαλός μας να τα δει και η εντύπωσή τους να «φυτευτεί» στο κεφάλι μας υπακούοντας στο μήνυμά της.


Η ΟΜΑΔΑ Ε
Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα και ξένοι φιλέλληνες που θέλουν να τη βοηθήσουν είναι μέλη της Ομάδας Ε, μιας μυστικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη, τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κ.ά.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο. Οι σημερινοί αρχηγοί της οργάνωσης, όλοι οι Έλληνες, αλλά και άλλες φυλές, προέρχονται από τον Σείριο ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, έφτασαν στη Γη στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν διαδίδοντας την γνώση στους λαούς του κόσμου. Η ομάδα Ε παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του ελληνισμού και της ανθρωπότητας.


ΤΟ BARCODE ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 666
Τα καταναλωτικά προϊόντα είναι μόνο η αρχή. Σύντομα όλοι οι άνθρωποι θα αποκτήσουμε το χάραγμα του 666 με τη μορφή barcode, ή με άλλη παρόμοια, σε ταυτότητες και διαβατήρια, ίσως και πάνω στο δέρμα μας ή με τσιπάκι στο σώμα μας. Απώτερος σκοπός είναι η προετοιμασία για την έλευση του Αντίχριστου κατά την οποία όλη η ανθρωπότητα θα είναι ήδη χαραγμένη με τα σύμβολά του.


ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ
Η Ελισάβετ της Αγγλίας, οι συγγενείς της καθώς και πολλοί άλλοι μεγαλόσχημοι του κόσμου δεν είναι άνθρωποι. Είναι εξωγήινοι που έφτασαν στη γη πριν από πολλά πολλά χρόνια με σκοπό να την κατακτήσουν. Επειδή όμως είναι ολιγάριθμοι, το σχέδιό τους είναι να εμφανιστούν ως γήινοι και να καταλήξουν να υφαρπάξουν την εξουσία καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις. Προς το παρόν το καταφέρνουν. Πότε θα έρθει ο καιρός για το επόμενο βήμα, κανείς δεν ξέρει.











0 Response to " Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας "

Δημοσίευση σχολίου