newscity1.net

Οι 7 τροφές που καταργούν τις αντιγηραντικές κρέμες

newscity1.net
Δοκιμάστε να εντάξετε στη διατροφή σας τα παρακάτω τρόφιμα και σύντομα θα δείτε το δέρμα σας να λάμπει, τα μαλλιά σας να είναι

στιλπνά, το σώμα σας να νιώθει μέρα με τη μέρα πιο δυνατό.
Η φύση απαντά στις αντιγηραντικές κρέμες με τα παρακάτω:




Πορτοκάλι
Tο πορτοκάλι είναι απόλυτα αποτελεσματικό για το δέρμα σας! Αν τρώτε κάθε μέρα πορτοκάλια, εκτός από την πρόσληψη της βιταμίνης C, θα δώσετε στον οργανισμό σας κολλαγόνο, το οποίο συμβάλλει στη σύσφιξη του δέρματος.

Μπρόκολο
Θα νιώσετε νέοι και γεμάτοι ενέργεια αν προσθέσετε λίγο μπρόκολο στη διατροφή σας! Το μπρόκολο περιλαμβάνει περισσότερο από τα 2/3 της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης βιταμίνης C. Επιπλέον, έχει σουλφοραφάνη, συστατικό που βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος.

Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Το γιαούρτι σάς δίνει ασβέστιο, όπως γνωρίζετε, όμως είναι επίσης καλή πηγή φωσφόρου, που βοηθά στην υγεία των δοντιών σας! Ακόμη έχει προβιοτικά, τα οποία βοηθούν στην πέψη.

Πιπεριές
Εντάξτε στη διατροφή σας πιπεριές, ειδικά τις κόκκινες, τις κίτρινες και τις πορτοκαλί, που είναι γεμάτες αντιοξειδωτικά! Βοηθούν στη λειτουργία του ανοσοποιητικού, προστατεύει από τον ήλιο και μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

Μούρα
Τα μούρα, όπως και οι φράουλες ή τα βατόμουρα, κάνουν μεγάλο καλό στην υγεία σας και πιο συγκεκριμένα στο δέρμα σας, μιας και έχουν υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών.

Γλυκοπατάτες
Έχουν αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, έχουν άφθονες βιταμίνες Α, C και Ε και κάνουν τα μαλλιά σας στιλπνά.

Καρότα
Είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματός σας.



0 Response to " Οι 7 τροφές που καταργούν τις αντιγηραντικές κρέμες "

Δημοσίευση σχολίου