newscity1.net

Φρικιαστικά πειράματα στο όνομα της επιστήμης

Η ανθρωπότητα χρωστάει πολλά στην επιστήμη όμως εκτός από τους επιστήμονες που θαυμάζουμε
υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Άνθρωποι που έχουν διεξάγει σοκαριστικά πειράματα που αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Παρακάτω θα διαβάσετε κάποια απ τα πιο τρομακτικά πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο όνομα της επιστήμης τα οποία συγκέντρωσε ο ιστότοπος allthatisinteresting.com.

Οι αποτρόπαιες πράξεις των Ναζί

Στο Άουσβιτς, ο Δρ Joseph Mengele τοποθετούσε χρωστική ουσία στα μάτια των παιδιών για να δει αν θα μπορούσε να αλλάξει μόνιμα το χρώμα τους. Είναι επίσης γνωστό ότι προσπάθησε να δημιουργήσει σιαμαία δίδυμα κάνοντας ραφή στα μωρά.

Το 1942, ερευνητές των SS στο Baranowicze της Πολωνίας, έδεσαν ένα 11χρονο αγόρι σε μια καρέκλα και το χτυπούσαν επανειλημμένα με ένα σφυρί στο κεφάλι. Από αυτό το ακατανόητο πείραμα προέκυψε ότι το παιδί αντιδρούσε αρνητικά στον εν λόγω βασανισμό.

Στο στρατόπεδο γυναικών στο Ravensbrück θέλοντας δουν τν αποτελεσματικότητα της σουλφοναμίδης, ενός συνθετικού αντιβιοτικού, το δοκιμάσαν σε κρατούμενους.Δημιούργησαν πληγές στα πόδια και τα χέρια των κρατουμένων με σκοπό να τους υποβάλλουν σε θεραπεία με βακτήρια ώστε να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.




newscity1.net

Ιάπωνες επιστήμονες κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου

Ιάπωνες επιστήμονες διεξήγαγαν πολλά φρικιαστικά πειράματα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


Η μονάδα 731 ξεκίνησε το 1931 ως ​​μονάδα πρόληψης νόσων του ιαπωνικού στρατού. Το 1935 ξεκίνησε τη διεξαγωγή πειραμάτων που είναι δύσκολο να τα φανταστεί κανείς.

Για τουλάχιστον10 χρόνια, η μονάδα 731 καλλιεργούσε στελέχη μολυσματικών ασθενειών.Οι μολυσμένοι ασθενείς που υπέκυψαν γρήγορα στα ιδιαίτερα στα θανατηφόρα στελέχη ασθενειών θανατώθηκαν και το αίμα τυς χρησιμοποιήθηκε για να μολύνει την επόμενη σοδειά των κρατουμένων, τα δε άκρα τους είχαν καταψυχθεί για να μελετηθεί η γάγγραινα.


ΟΙ ΗΠΑ γνωρίσαν τις επιπτώσεις τις διοξίνης πριν την χρησιμοποιήσουν στο Βιετνάμ

Αποδεικνύεται ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν απόλυτα τι μπορεί να κάνει η διοξίνη στο ανθρώπινο σώμα και 
αυτό γιατί είχα γίνει δοκιμές σε ανθρώπους

Το 1951 ο Αμερικανός δερματολόγος Albert Klingman έκανε πειραματόζωα τους κρατούμενος στις φυλακές της Πενσυλβάνιας, η εν λόγω φρικιαστική έρευνα περιελάμβανε δοκιμές φαρμάκων, έκθεση των κρατουμένων σε διοξίνη καθώς και  επί τούτου μόλυνση των κρατουμενων με στρεπτόκκο και έρπητα.


Ο Kligman έλαβε επιχορηγήσεις από τον στρατό των ΗΠΑ καθώς και ακαδημαϊκή υποστήριξη από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να μολυνθούν με έρπητα και στρεπτόκοκκο.

Ένεση πλουτωνίου σε ανθρώπους- Με χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το συγκεκριμένο πείραμα ήταν μέρος του λεγόμενου Manhattan Project. Ανυποψίαστοι ασθενείς σε ένα νοσοκομείο του Σικάγο χορηγήθηκαν με πλουτώνιο με αποτέλεσμα να επιζήσει μόνο το ένα τέταρτο των ανθρώπων.




















0 Response to " Φρικιαστικά πειράματα στο όνομα της επιστήμης "

Δημοσίευση σχολίου