newscity1.net

Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στο κόσμο

Αρκετοί άνθρωποι έχουν παράξενες συνήθειες, περίεργες περιπέτειες και σπάνια ταλέντα. Όμως
κανείς τους δεν είναι σαν τους παρακάτω.

Δείτε τους 25 πιο περίεργους ανθρώπους στο κόσμο:






1. Ο άνδρας με τα πιο μακριά μαλλιά

Ο Tran Van Hay είχε να κουρευτεί για πάνω από πενήντα χρόνια, ενώ είχε πλύνει την υπερβολικά πλούσια κόμη του λίγες φορές. Η τελευταία, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ήταν έντεκα χρόνια πριν το θάνατο του το 2010. Τα μαλλιά του Van Hay δεν είχαν ποτέ μετρηθεί επισήμως ώστε να μπει στο βιβλίο Guinness.

2. Το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο

Ο Francisco Domingo Joaquim θα ήταν ένας συνηθισμένος άνδρας από την Ανγκόλα αν δεν είχε το μεγαλύτερο στόμα στο κόσμο. Το στόμα του είναι 17 εκατοστά και μπορεί να χωρέσει από ένα κουτάκι αναψυκτικού μέχρι το πορτοφόλι του.

3. Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ

Στις 29 Ιουνίου του 2011 μια 53χρονη γυναίκα, η Cynthia Martell , βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις Η.Π.Α. Το ''τρελό'' της ιστορίας ήταν ότι το 97% του σώματος της ήταν καλυμμένο από τατουάζ.

4. Είχε πεθάνει για 19 χρόνια και αναστήθηκε

Ο Lal Bihari είναι ένας Ινδός αγρότης ο οποίος σύμφωνα με το κράτος με πέθανε το 1975. Χρειάστηκε να περάσουν 19 χρόνια για να τους πείσει ότι ζει.

5. Ο Iceman

Ο Wim Hof μπορεί να αντέξει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για αρκετή ώρα. Μάλιστα είχε αντέξει να βυθιστεί μέσα σε παγάκια για μία ώρα και πενήντα δύο λεπτά.

6. Ύψωσε το χέρι του στο Θεό. Δεν το ξανά κατέβασε

Ο Sadhu Amar Bharati ύψωσε το χέρι του προς τιμήν του Θεού Shiva και το κρατάει υψωμένο. Αυτός είναι πιστός

7. Η πιο λεπτή μέση του κόσμου

Η Michele Kobke είναι 26χρονών και κατάγεται από την Γερμανία. Για τρία χρόνια φορούσε καθημερινά κορσέ, ακόμα και στον ύπνο της, και το αποτέλεσμα είναι να έχει τη πιο λεπτή μέση του κόσμου.

8. Ζωή στα άκρα

Ο Eskil Ronningsbakken είναι ένας καλλιτέχνης από την Νορβηγία που πραγματοποιεί παραστάσεις ''θανάτου''. Για την ακρίβεια φλερτάρει με τον θάνατο καθώς πραγματοποιεί διάφορα ακροβατικά στο χείλος του γκρεμού.

9. Η γυναίκα που θυμάται τα πάντα

Η Jill Price μπορεί να θυμηθεί τα πάντα από όταν ήταν έφηβη και μετά. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Τι φαΐ έφαγε, τι ώρα ξύπνησε, ποιους συνάντησε.

10. Η υπερανάλυση του φαγητού

Ο Yoshiro Nakamatsu είναι ένας Ιάπωνας εφευρέτης ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εφευρέσεις (πάνω από 3 χιλιάδες). Εκτός από αυτό για 40 χρόνια φωτογράφιζε και ανέλυε κάθε γεύμα που είχε. Θα πρέπει να ήταν κουραστικό.

11. Για περίπου 20 χρόνια έμενε σε αεροδρόμιο

Ο Mehran Karimi Nasseri είναι ένας Ιρανός πρόσφυγας ο οποίος έζησε για περίπου 20 χρόνια στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle της Γαλλίας. Συγκεκριμένα η πρώτη του μέρα στο αεροδρόμιο ήταν στις 26 Αυγούστου 1988 και κατάφερε να φύγει τον Ιούλιο του 2006. Η ιστορία του αποτελεί έμπνευση και για τη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks '' The Terminal''.

12. Μια βιονική γυναίκα

Η Eileen Brown από την Αγγλία έχει κάνει πάνω από 12 επεμβάσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

13. Ο στρατιώτης που κρυβόταν στη ζούγκλα εξαιτίας του Β' Παγκοσμίου πολέμου

Μπορεί ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος να είχε τελειώσει, αλλά για 30χρόνια κανείς δεν σκέφτηκε να ενημερώσει τον Hiroo Onoda, ο οποίος κρυβόταν στη ζούγκλα προκειμένου να μην παραδοθεί στον εχθρό.

14. Από ακτιβιστής πίστεψε πως είναι Θεός

Ο Mitsuo Matayoshi είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής, ο οποίος το 1997 έφτιαξε το δικό του κόμμα. Κόμμα που βασίστηκε στην πεποίθηση του ότι είναι Θεός.

15. Ήθελε να γίνει σαν τον Hulk

Ο Βραζιλιάνος body builder Romario Dos Santos ήθελε τόσο πολύ να μοιάσει τον Hulk που έκανε ενέσεις στα χέρια του με μείγμα πετρελαίου και αλκοόλ . Hulk δεν τον λες, ανόητο πάντως σίγουρα.

16. Μια διαφορετική-τρομακτική γιαγιά

Το 2010 η 101χρονών Κινέζα Zhang Ruifanh σόκαρε τους πάντες καθώς μεγάλωσε στο κεφάλι της ένα κέρατο.

17. Ήθελε να γίνει Πάπας και τίποτα δεν τον σταμάτησε

Ο David Allen Bawden , γνωστός και ως Πάπας Μιχαήλ, ήταν ένας Αμερικανός πολίτης που ήθελε να γίνει Πάπας. Και τα κατάφερε χάρη στη δική του ψήφο, των γονιών του και άλλων 3 ατόμων.

18. Ξεχάστε τα αναισθητικά φωνάξτε τον Alex Lenkei

Ο Alex Lenkei είναι ένας υπνωτιστής με απίστευτες δυνάμεις. Μάλιστα μια φορά είχε υπνωτίσει έναν 68χρονο πριν μπει για χειρουργείο.

19. Βλέμμα που κοιτάει μέσα από το δέρμα σου

Η Natasha Demkina κατάγεται από την Ρωσία και ισχυρίζεται ότι μπορεί να δει μέσα από το δέρμα των ανθρώπων, να τους κάνει ''ακτινογραφία'' με ένα βλέμμα. Αν και είναι πολλοί αυτοί που την αμφισβητούν, η Natasha έχει κάνει πολλές σωστές διαγνώσεις.

20. Το ανθρώπινο σφυρί

Ο Gino Martino είναι ένας επαγγελματίας παλαιστής και γνωστός για την ικανότητα του να σπάει αντικείμενα με το κεφάλι του.

21. Ο άνθρωπος που έτρωγε τα πάντα

Ο Γάλλος Michel Lotito εκτιμάται ότι στη ζωή του έφαγε εννέα τόνους μετάλλου. Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο; Όταν ήταν νέος έπασχε από μια ψυχική ασθένεια που τον παρακινούσε να φάει πράγματα που δεν ήταν προς κατανάλωση. Όταν ανακάλυψε ότι το στομάχι του αντέχει τα πάντα, έκανε καριέρα πάνω σε αυτό. Τελικά πέθανε το 2007 από φυσικά αίτια που δεν σχετίζονται με τις διατροφικές του συνήθεις.

22. Ο άνδρας που ήταν έγκυος στον δίδυμο αδερφό του

Ο Bhagat από την Ινδία πάντα ένιωθε άβολα για την μεγάλη του κοιλιά. Το 1999 λοιπόν αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ''έγκυος'' στον δίδυμο αδερφό του που δεν γεννήθηκε ποτέ.

23. Δεν έχει κοιμηθεί για πάνω από σαράντα χρόνια

Ο Thai Ngoc είχε υψηλό πυρετό το μακρινό 1973. Τότε όμως δεν γνώριζε ότι εξαιτίας αυτού (μάλλον) δεν θα μπορέσει να ξανά κοιμηθεί.

24. Μια γυναίκα με 17 διαφορετικές προσωπικότητες

Η Karen Overhill πήγαινε σε μέρη κ μετά δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί, έβρισκε τους σελιδοδείκτες της πιο μακριά από ότι τους είχε αφήσει ενώ συναντούσε ανθρώπους που έλεγαν ότι την γνώριζαν αλλά δεν τους θυμόταν. Τελικά ανακάλυψε ότι είχε 17 διαφορετικές προσωπικότητες και κατάφερε να απαλλαγεί από αυτές,

25. Ο εραστής των αμαξιών

Ο Edward Smith έχει ομολογήσει πως έχει κάνει έρωτα με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα. Πλέον ζει με μια Volkswagen Beetle, την οποία φωνάζει Vanila και την θεωρεί κοπέλα του.





0 Response to " Οι 25 πιο παράξενοι άνθρωποι στο κόσμο "

Δημοσίευση σχολίου