newscity1.net

Τα έξι πιο παχυντικά αλκοολούχα ποτά

Κάνετε σκληρές δίαιτες και δε γίνεται τίποτα; Μπορεί να φταίει το αλκοόλ. Περιέχει αρκετές
θερμίδες και ιδιαίτερα άμα είστε γερό ποτήρι και πίνετε πάνω από ένα, δεν έχει ελπίδες καμία δίαιτα.


Μπίρα: Περιέχει 150 με 250 θερμίδες και 7 γρ. υδατάνθρακα. Ακόμα και η light δεν είναι light. Μπιρίτσες 2 ωρών που θα κάτσουμε κάπου είναι μεγάλη ζημιά.

Κρασί: Είναι σύνηθες να πίνουμε ένα ποτήρι κρασί με το δείπνο και δεν είναι κάτι το τρομερό δεδομένου ότι περιέχει 80 θερμίδες η 90 αν είναι αφρώδες. Σταματάμε όμως στο ένα; Αν πίνουμε και κάθε βράδυ, μάλλον bye bye παραλία και μαγιό.

Βότκα: Αν χτυπάτε σφηνάκια τότε, κάθε φορά που κατεβάζετε ένα σφηνάκι βότκα, κατεβάζετε 60 θερμίδες και δεδομένου ότι το πίνετε σε δευτερόλεπτα, δε σας χτυπάει μόνο το αλκοόλ αλλά και η θερμίδα. Αν πέσει από πάνω και άλλη ανάμειξη, όπως κόκα-κόλα, καταλήγει το πράγμα σε δράμα από άποψη πάχους.

Oυίσκι: Το ουίσκι έχει περίπου τις ίδιες θερμίδες με τη βότκα αλλά έχει και το καλό ότι πίνεται σιγά-σιγά αντί να το κατεβάσει κανείς μονομιάς. Το κακό όμως είναι ότι έχει γίνει της μόδας να αναμειγνύεται με κάτι άλλο και τότε ανεβαίνει και με το ουίσκι πολύ το κοντέρ θερμίδων.

Λικέρ: Τα λικέρ έχουν συνήθως περίπου 25 ml και δίνουν από 70 μέχρι 90 θερμίδες, τουλάχιστον όμως καταναλώνονται σκέτα οπότε δεν αυξάνονται οι θερμίδες.

Τζιν και Τόνικ: Είναι από τα πιο κλασικά ποτά αλλά ακόμα κι αυτό δίνει πολλές θερμίδες. Συνήθως περιέχει 35 ml τζιν και με το τόνικ μαζί φτάνει τις 120 θερμίδες. Πίνεται τόσο εύκολα, που μάλλον θα χρειαστείς κι άλλο. Ξέχνα την λοιπόν πάλι τη δίαιτα.







0 Response to " Τα έξι πιο παχυντικά αλκοολούχα ποτά "

Δημοσίευση σχολίου