newscity1.net

Το Μεγάλο Μυστικό που Δεν Θέλουν να Ξέρεις... (video)

NASA: Τι πραγματικά είναι να συμβεί; Το μεγάλο μυστικό που δεν θέλουν να ξέρεις…
Περισσότερα από αυτά που μπορεί να φτάσει το μάτι! Είναι η Κόλαση που θέλει να εξαπολύσει στη Γη;
NASA… Η Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ που κρύβει πολλά και μεγάλα μυστικά…

Αυτή που κάθε σχέδιο της έρχεται σε αντιπαράθεση με τον δημιουργό του σύμπαντος, Θεό.

Η αποκάλυψη για το τι πραγματικά συμβαίνει με τη NASA και την διαστημική κούρσα εξερεύνησης έχει αυξηθεί δραματικά από στοιχεία που παρέχονται από τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την υπηρεσία και από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που συνδέονται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Η πληροφόρηση δεν εξαρτάται πλέον από έμμεσες αποδείξεις ή αυτόπτες μάρτυρες. Τώρα υπάρχει πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα, ταξινομημένα πλάνα βίντεο και συνεντεύξεις με μερικούς από τους πιο σεβαστούς ερευνητές εντός της κοινότητας για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Τώρα, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία ο κόσμος βρίσκεται σε θέση να κατανοήσει πώς οι τομείς εξερεύνησης του διαστήματος εμπίπτουν στην κυβερνητική ατζέντα. Και πως ο κόσμος θα εκπληρώσει τις προφητείες της Αγίας Γραφής...

Συγκλονιστικά βίντεο:








Γνωρίζετε ότι η NASA έχει μια εσωτερική ατζέντα για να συμβάλει στην επίτευξη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη; Αν δεν έχετε, θα το μάθετε τώρα! Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ κακό πράγματι, και όλη η κόλαση είναι έτοιμος να ξεσπάσει σε παγκόσμιο επίπεδο!
























0 Response to " Το Μεγάλο Μυστικό που Δεν Θέλουν να Ξέρεις... (video) "

Δημοσίευση σχολίου