Η θεωρία με τα εφτάρια

«Ειδικός» υποστηρίζει ότι λίγο προτού φύγει το 2016 ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη για να
την καταστρέψει και να πάρει τους ανθρώπους Του στον ΠαράδεισοΠρολαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ρεβεγιόν, διότι, αν δώσουμε βάση στην
«πρόβλεψη» προγραμματίστριας υπολογιστών, θα... προηγηθεί η Δευτέρα Παρουσία.

Η «ειδικός» ισχυρίζεται ότι έκανε πολύπλοκους υπολογισμούς βασιζόμενη στο προφητικό Βιβλίο του Δανιήλ, που «αποκαλύπτουν» ότι έως το τέλος του Δεκεμβρίου ο Ιησούς θα επιστρέψει στη Γη για να την καταστρέψει.


Η Νόρα Ροθ, που δηλώνει χριστιανή, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της MarkBeast, προβλέπει το τέλος του κόσμου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τα 6.000 χρόνια αμαρτιών στη Γη θα τελειώσουν, θα αποδοθεί αιώνια δικαιοσύνη και ο Ιησούς θα έρθει ξανά για να πάρει τους ανθρώπους Του στον Παράδεισο». Η ανάρτηση με τίτλο «2016, η ώρα του τέλους» ολοκληρώνεται με την πρόβλεψη ότι «στη συνέχεια η Γη θα ξεκινήσει τα 1.000 χρόνια ανάπαυσης».


Η προγραμματίστρια πιστεύει ότι η παρουσία κάθε ανθρώπου στη Γη είναι μία περίοδος δοκιμασίας για την τελική κρίση στη Δευτέρα Παρουσία. Βασίζει τον ισχυρισμό της σε υπολογισμούς που έκανε πάνω σε απόσπασμα από το προφητικό Βιβλίο του Δανιήλ, στο οποίο ο Γαβριήλ λέει ότι «Εβδομήντα εφτάρια θα διαταχθούν... να θέσουν τέλος στην αμαρτία». Η Ροθ πιστεύει ότι τα «εφτάρια» δεν είναι απλός αριθμός αλλά μονάδα μέτρησης του χρόνου και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της αντιστοιχεί σε 50 χρόνια. «Τα 70 εφτάρια ξεκίνησαν το 1416 π.Χ., όταν τα παιδιά του Θεού εισήλθαν στη Χαναάν» γράφει η Ροθ, οπότε, όπως υπολόγισε, θα ολοκληρωθούν 3.431 χρόνια αργότερα, «το 2016 μ.Χ.».


Απάντηση στους ισχυρισμούς της ανέλαβε να δώσει ο συγγραφέας του Εγχειριδίου Ουφολογικών Ερευνών Νάιτζελ Γουότσον, δηλώνοντας ότι η Ροθ έχει φέρει ελάχιστες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της.0 Response to " Η θεωρία με τα εφτάρια "

Δημοσίευση σχολίου