newscity1.net

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία – πόσα γνωρίζετε;

Πόσα γνωρίζουμε για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, την ακτινοβολία, τη ρύπανση και τους κινδύνους που κρύβουν;Όλοι νομίζουμε ότι έχουμε μια μικρή ιδέα, ξέρουμε ότι ‘κάτι’ δεν πάει καλά, αλλά
συνεχίζουμε απτόητοι τη χρήση της τεχνολογίας που έχει κατακλύσει τη ζωή μας.

Νομίζετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο; Ξανασκεφτείτε το!

Εκτός από το HAARP, εκτός από τα πάσης φύσεως στρατιωτικές -ντόπιες και ξένες- εφαρμογές που γίνονται ερήμην μας, έχουμε παραδοθεί πρόθυμα κ αμαχητί σε μια σειρά τεχνολογικές χρήσεις. Κομπιούτερ, κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, μικροκυμάτων… όλα μπήκαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με μεγάλο όμως αντάλλαγμα! Τυχαία; Μάλλον όχι…

Από την θεωρητική γνώση στην πράξη

Οι ώρες μπροστά στον υπολογιστή μας ατελείωτες… Το ρούτερ πεισματικά δεν ήθελε να λειτουργήσει ενσύρματα και παρόλο που στη θεωρία ξέραμε ότι το ασύρματο βλάπτει, συνεχίζαμε να το χρησιμοποιούμε με περίσσια αναβλητικότητα. ΄Ωσπου… καλέσαμε τον ειδικό!

Ήρθε στο χώρο που ζούμε κι εργαζόμαστε στο ίντερνετ και γράφεται η AllNewz, για να μετρήσει τα διάφορα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Άλλο είναι να .. το ξέρεις, γενικά κι αόριστα, κι άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Με ένα ειδικό μηχάνημα μέτρησε τις τιμές στο σπίτι. Ενδεικτικά δείτε τι γίνεται στ χώρο του γραφείου, ποια είναι το όρια και τι κατέγραψε.


http://www.newscity1.net

Με λίγα λόγια, με προτεινόμενο όριο τις 100 μονάδες, το ρούτερ σε ασύρματη ρύθμιση έφτανε τις 11.250!!! Και με το ρούτερ απενεργοποιημένο, και μόνο το κομπιούτερ ανοικτό, λόγω των ασύρματων mouse & keyboard πιάναμε 3.750!!!
Πότε κάνατε ένα τσεκ απ;

Στον εαυτό μας έχουμε μάθει να κάνουμε κανένα τσεκ απ που και που. Στο σπίτι σας κάνατε; Εμείς το αποφασίσαμε, το κάναμε κι αλλάξαμε πολλά από τότε, ακόμα και θέση στο κρεββάτι…
Ο γιατρός του ‘σπιτιού’ στο σπίτι σας…

Τους βρήκαμε στο διαδύκτιο. Διαβάσαμε το σάιτ τους και μας άρεσε. η εταιρεία λέγεται Home Biology κι ο ειδικός έρχεται στο χώρο που θα τον καλέσετε με τον εξοπλισμό του, τις γνώσει του και πολύ υπομονή για να λύσει απορίες και προβλήματα.

Αμέσως τον ρωτήσαμε αν τα μηχανήματα του πιάνουν το “HAARP”. Όχι, ήταν ξεκάθαρα η απάντηση, τίποτα από στρατιωτικές πηγές. Αλλά αν νομίζετε ότι όλες οι άλλες είναι λίγες και αθώες, εδώ θα κάνετε το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής σας. Μια ματιά στο ιστολόγιο τους και θα σας πιαστεί η ψυχή. Κι αν για το HAARP κι όλα τα παρεμφερή δεν μπορούμε ‘ακόμα’ να κάνουμε κάτι, τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε για όλα τ’ άλλα, στα οποία μόνοι μας και πρόθυμα ανοίξαμε την πόρτα και τα βάλαμε στην καθημερινότητα μας.

http://www.newscity1.net/

Ναι… το συμπέρασμα το έχουμε βγάλει και το έχουμε πει από εδώ πολλές φορές: Αποπληθυσμός!!! Μπορεί η Κίνα να κάνει έλεγχο γεννήσεων στα φανερά, αλλά τα κινέζικα προγράμματα, για να μην πούμε μαρτύρια, ισχύουν για όλον τον πλανήτη και για όλες τις χώρες ακόμα και αυτές με μικρό πληθυσμό. Τι πιο εύκολο κι απλό: Βάζεις όλα αυτά τα ‘καλούδια’ της τεχνολογίας στην καθημερινότητα κι αφήνεις τον πληθυσμό να σβήνει αργά και σταθερά…. Το τέλειο έγκλημα!

Χρόνια έκθεση σε ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων (από γραμμές ΔΕΗ, ηλεκτρικές συσκευές κλπ) προκαλεί δυσλειτουργία του αδένα της επίφυσης, μειώνει την φυσιολογική παραγωγή μελατονίνης και σεροτονίνης (βασικών ορμονών για τον έλεγχο της διάθεσης) και μπορεί να συμβάλει στην έναρξη ή την επιδείνωση συμπτωμάτων κατάθλιψης.

Έρευνες στον πληθυσμό που ζει γειτονικά σε γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν καταγράψει αυξημένα ψυχολογικά και ψυχιατρικά συμπτώματα, κρούσματα κατάθλιψης, περιστατικά αυτοκτονίας.

Πόσες φορές το τονίσαμε; ΔΕΝ φταίει η οικονομική κρίση για τις αυτοκτονίες που έχουν αυξηθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Το οικονομικό, μια ερωτική απογοήτευση κλπ είναι απλά μια αφορμή που πατάει την σκανδάλη. Όμως άλλος είναι ο λόγος που απλώνει κάποιος το χέρι και πιάνει το όπλο, κι αυτός βρίσκεται στο νευρικό σύστημα.
Το 2009, σε ένα συνέδριο των Ην. Εθνών ειπώθηκε ότι μέχρι το 2020 η αυτοκτονία ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ με ποσοστό 30%!!!

Γιατί το ‘laptop’ βαφτίστηκε έτσι…

http://www.newscity1.net/

Προβλήματα γονιμότητας όταν το λαπτοπ ακουμπά στα πόδια.
Η εργασία με το λαπτοπ πάνω στα πόδια εγκυμονεί κινδύνους για τη γονιμότητα των ανδρών. Μετά από μια ώρα χρήσης του φορητού υπολογιστή σε αυτή τη στάση, η θερμοκρασία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων αυξάνεται μέχρι και 2,5 βαθμούς Κελσίου. Ακόμα και αν κανείς βάλει ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια του και το κομπιούτερ, πάλι μπορεί να μην είναι αρκετό (…) Για αυτό το λόγο, οι αμερικανοί ερευνητές συνιστούν να ακουμπάει κανείς, όσο μπορεί πιο συχνά, τον φορητό υπολογιστή του σε ένα γραφείο ή σε μια άλλη επιφάνεια και όχι πάνω του.

Κι ο χειρότερος εφιάλτης είναι προ των πυλών…

http://www.newscity1.net/

Πως θα σας παραμυθιάσουν για τους έξυπνους μετρητές.  Τα πλεονεκτήματα
Την εγκατάσταση “έξυπνων”, ψηφιακών μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές της ΔΕΗ προωθεί το ΥΠΕΚΑ με σχετική απόφαση του αρμόδιου υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα που έδωσε το υπουργείο, η αντικατάσταση των αναλογικών μετρητών με ψηφιακούς, θα αρχίσει το αργότερο μέχρι την 1η Ιουλίου 2014. Μέχρι την 30 Ιουνίου 2017 θα έχει αντικατασταθεί το 40%του συνόλου των υφιστάμενων μετρητών και μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του 2020 του 80%.


το έργο εγκατάστασης έξυπνων μετρητών θα αναλάβει ο Διαχειριστής του Δικτύου –ΔΕΔΔΗΕ (θυγατρική της ΔΕΗ) με τον αριθμό τους να ανέρχεται σε 5,6 εκατομμύρια περίπου.
Πιλοτικά θα εγκατασταθούν 100.000 μετρητές ως τον Αύγουστο του 2015, έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ.
Από την άλλη πλευρά, είναι υπό εξέταση η ένταξη του συνολικού έργου στο ΕΣΠΑ θα κριθεί ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν απ το πιλοτικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο “η αντικατάσταση των σημερινών μετρητών με “έξυπνους”, αποτελεί προϋπόθεση για τη λειτουργία της απελευθερωμένης αγοράς και για την εξοικονόμηση ενέργειας”.
Οι έξυπνοι μετρητές θα δώσουν μια σειρά δυνατότητες στον καταναλωτή και στον διαχειριστή του δικτύου όπως: η πρόσβαση στα δεδομένα του μετρητή ακόμα και εξ αποστάσεως, πληροφορίες στον λειτουργό της αγοράς για βλάβες και άλλα προβλήματα στο δίκτυο, σύνδεση ή διακοπή της ηλεκτροδότησης και περιορισμό της ισχύος ανάλογα με το συμβόλαιο εξ αποστάσεως χωρίς την ανάγκη των γνωστών συνεργείων, πρόβλεψη διαφορετικών ζωνών κατανάλωσης ανάλογα με την ώρα
αποτροπή κλοπών ηλεκτρικής ενέργειας.


“Η υπογραφή της απόφασης για τους “έξυπνους” μετρητές, αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και χαρακτηρίζεται ως στρατηγική επένδυση, για την υλοποίηση της οποίας μπορούν να αξιοποιηθούν πιστώσεις από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων”.
Νομίζουμε ότι όταν θα μπουν αυτοί οι ‘εξυπνοι μετρητές’ στα σπίτια μας ούτε η Home Biology ούτε και καμμιά άλλη εταιρεία δεν θα μας σώζει… Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτούς στο άρθρο μας Έξυπνοι μετρητές: Πόσο ‘ηλίθιοι’ είμαστε;

Τα περί οικονομίας – Ψέματα!
Τα περί οικολογίας – Ψέματα!
Τα περί ασφάλειας – Ψέματα! Μέχρι και φωτιά έχουν πιάσει! –> “Σπίρτο” μοναχό αποδείχθηκαν κάποιοι ‘έξυπνοι μετρητές’!

Όσο για την μνημονιακή υποχρέωση, ίδια με την άλλη υποχρέωση της ψηφιακής τηλεόρασης άαααλλη πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης!- αναρωτηθείτε γιατί οι τρόικες με τα… ‘πεδία’ παίζει, τα ενισχύουν, τα χρηματοδοτούν, τα επιβάλουν!

Εμείς κάναμε το τσεκ απ και είδαμε τα χάλια μας. Όσα μπορούσαμε να διορθώσουμε το κάναμε. Το ρούτερ έγινε ενσύρματο, το κρεββάτι άλλαξε θέση και σκεφτόμαστε να αποχαιρετήσουμε και το κινητό. Όσο για τους έξυπνους μετρητές, για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε όπως γίνεται αυτή τη στιγμή σε ΗΠΑ, Καναδά κι Αυστραλία, καλό είναι ν’ αρχίσουμε από τώρα να ενημερώνουμε κ να αντιδρούμε. Κάποιες πολιτείες στις ΗΠΑ κατάφεραν να αφήσουν το δικαίωμα επιλογής, μετά από πολύ αγώνα ακτιβιστών. Όμως κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε, και σκεφτόμαστε ακόμα και petition να αρχίσουμε από τώρα, να σκουντήξουμε κόμματα και να πάρουμε δεσμεύσεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μέσω της ενημέρωσης κι αν μερικές φορές φαίνεται να επαναλαμβανόμαστε και να επιμένουμε στο θέμα των επιπτώσεων στην συνεχή έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο της Home Biology Ηλεκτροϋπερευαισθησία: η αλλεργία του 21ου αιώνα
“Κρίνεται κάθε έκφανση της ζωής των ηλεκτροϋπερευαισθητων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και της ικανότητας τους να εργαστούν παραγωγικά σε μια κοινωνία, να έχουν υγιείς σχέσεις και να βρουν μόνιμο τόπο κατοικίας. Τα βασικά της ζωής έχουν γίνει δυσπρόσιτα γι ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Συνιστώ σε όλες τις κυβερνήσεις να πάρουν μέτρα όσο υπάρχει χρόνος” Δρ. Γιόχανσον, τμήμα Νευρολογίας, Ινστιτούτο Καρολίνσκα Στοκχόλμης
Όσο υπάρχει χρόνος… και πληθυσμός….





0 Response to " Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία – πόσα γνωρίζετε; "

Δημοσίευση σχολίου