newscity1.net

Μυστηριώδης ήχος που τρελαίνει τους αστροναύτες στο διάστημα (video)

Η ανθρωπότητα φαίνεται πως έχει πολλά ακόμη να μάθει για το διάστημα, αφού παρά την πρόοδο
της τεχνολογίας ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να το σκεπάζει, κρατώντας καλά κρυμμένα τα μυστικά του.

Και μάλλον θα συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμη! Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις ανεξερεύνητες περιοχές του, αλλά σε γεγονότα που έχουν δει με τα μάτια τους ή έχουν ακούσει με τα αυτιά τους όσοι επέστρεψαν από εκεί ψηλά.

Υπάρχουν μάλιστα καταγεγραμμένες δεκάδες αναφορές αστροναυτών για έναν απόκοσμο δυνατό θόρυβο που ακούν στο διάστημα και αδυνατούν να εξηγήσουν από πού προέρχεται.

Όχι πάντως ότι τα καταφέρνουν και καλύτερα οι επιστήμονες της NASA, οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Εκτός βέβαια και αν θέλουν να συγκαλύψουν/αποκρύψουν κάτι, σύμφωνα με τους απανταχού συνωμοσιολόγους.

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου αποστολής, άκουγα συνεχώς μυστηριώδη χτυπήματα. Αγχώθηκα και κοίταξα τρομοκρατημένος έξω από το παράθυρο στο απέραντο κενό. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ κάτι ασυνήθιστο», εκμυστηρεύεται ο πρώην αστροναύτης και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος της Κινεζικής Πολεμικής Αεροπορίας, Yang Liwei.


«Ακουγόταν λες και χτυπούσες έναν κουβά με σφυρί», ανέφερε ο 51χρονος, ο οποίος το 2003 έγινε ο πρώτος Κινέζος που έστειλε η χώρα του στο διάστημα, δίνοντας ωστόσο, με την επιστροφή του (έπειτα από 21 ώρες πτήσης γύρω από τη Γη), «τροφή» για διάφορες θεωρίες (κυρίαρχη θέση στις οποίες είχαν φυσικά οι εξωγήινοι) λόγω των ισχυρισμών του.

«Σαν κάποιος να χτυπούσε το διαστημόπλοιο από έξω κάθε λίγο. Δεν ξανάκουσα τίποτα παρόμοιο επιστρέφοντας εδώ», κατέληξε ο Liwei, ο οποίος προσπάθησε να αναπαράγει τον ήχο στους ανωτέρους του, αλλά και σε επιστήμονες μήπως καταφέρουν να εντοπίσουν από πού προέρχεται.

Όχι μόνο οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες, αλλά έκτοτε και άλλοι Κινέζοι αστροναύτες που ταξίδεψαν στο διάστημα επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του. Ήταν πάντως υποψιασμένοι και δεν ανησύχησαν…













0 Response to " Μυστηριώδης ήχος που τρελαίνει τους αστροναύτες στο διάστημα (video) "

Δημοσίευση σχολίου