newscity1.net

Θεωρίες συνομωσίας γύρω από… τα UFO

Είτε πιστεύετε στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής είτε όχι, στο πέρασμα των χρόνων δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι είδαν κάτι
«περίεργο» να κινείται στην ατμόσφαιρα.
Το ποια «μορφή» μπορεί να πάρει (ή να έχει ήδη!) η εξωγήινη ζωή δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο ερευνητές της NASA ισχυρίζονται ότι μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, εκτός του ηλιακού μας συστήματος.
Κοιτώντας όχι στο μέλλον, αλλά στο πιο κοντινό και λίγο πιο μακρινό παρελθόν μας, δείτε παρακάτω μερικές από τις διάσημες ιστορίες… εμφάνισης (;) εξωγήινων στη Γη, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από την ιστοσελίδα list25.com:

1. Greifswald Lights, Ανατολική Γερμανία (1990)


Στις 24 Αυγούστου του 1990 προσωπικό από τη Ρωσία και τη Γερμανία που εργαζόταν σε πυρηνικό σταθμό κατέγραψε μερικά «ουράνια σημάδια» τα οποία εμφανίστηκαν στον ουρανό επάνω από μια πολύ… «ευαίσθητη περιοχή» αναφέρει ο συντάκτης του δημοσιεύματος.


2. Warrenton Sighting, Νότια Αφρική (1994)

Ένας αγρότης ισχυρίστηκε ότι είχε δει επανειλημμένα στο νυχτερινό ουρανό ένα αεροσκάφος που έκανε πολύ θόρυβο και ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα δίπλα σε κάτι που περιέγραψε ως το «μητρικό σκάφος». Ο αγρότης περιέγραψε το θόρυβο που έκανε το περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο σαν αυτόν ενός ελικοπτέρου.


3. Warden Sighting, Νότια Αφρική (2000)


Το 2000 ένας επιθεωρητής της αστυνομίας ισχυρίστηκε ότι είδε ένα UFO ενώ ταξίδευε στον αυτοκινητόδρομο Ν3 κοντά στην περιοχή Warden στη Νότια Αφρική. Περιέγραψε το UFO ως ένα πορτοκαλί, οβάλ σχήματος φως που ήταν αρκετά μεγάλο για να καλύψει τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου.


4. Kolkata Sighting, Ινδία (2007)


Το 2007 αρκετοί άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με πολύ γρήγορη ταχύτητα ανάμεσα στις 3:30-6:30 τα ξημερώματα στην Καλκούτα της Ινδίας. Περιέγραψαν το αντικείμενο ως σφαιρικό προς… τριγωνικό, το οποίο εξέπεμπε ένα φωτεινό φως που σχημάτιζε ένα φωτοστέφανο.


5. Vancouver Sighting, Καναδάς (2011)

Στις 20 Φεβρουαρίου του 2011 οι κάτοικοι του Βανκούβερ εντόπισαν και κατέγραψαν πράσινα και κόκκινα φώτα να αναβοσβήνουν με σταθερό ρυθμό. Μετά από μια… λίγο καλύτερη επιθεώρηση του βίντεο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το… UFO δεν ήταν άλλο από… έναν από χαρταετό «ενισχυμένο» με φωτάκια LED.
Και λίγο πιο πίσω στο παρελθόν….


6. Lubbock Lights, Τέξας (1951)

Το 1951 τρεις καθηγητές από το Τεχνικό Κολέγιο του Τέξας εντόπισαν περίπου 20-30 παράξενα φώτα να…πετούν σε σχηματισμό V κοντά στο Lubbock. Το περιστατικό αυτό όμως έγινε γνωστό, χάρη σε μια φωτογραφία που τράβηξε ένας φοιτητής.


7. Jimmy Carter Sighting (1969)

Ο κυβερνήτης της Τζόρτζια Τζίμι Κάρτερ υπέβαλλε μια αναφορά το 1973 για ένα «περίεργο» φως που που είχε δει στο νυχτερινό ουρανό… τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Η αναφορά αυτή έγινε διάσημη όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ.


8. Shag Harbor, Καναδάς (1967)

Το 1967 ένα άγνωστο αντικείμενο συνετρίβη στο Shag Harbor της Νέας Σκωτίας στον Καναδά. Αφού διεξήχθη έρευνα, το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως «άλυτο» από το Καναδικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 







0 Response to " Θεωρίες συνομωσίας γύρω από… τα UFO "

Δημοσίευση σχολίου