newscity1.net

Κομήτης θα καταστρέψει τη Γη

Οταν η πρόβλεψη φυλής που έχει καλό «σκορ» στις προβλέψεις προειδοποιεί ότι «στο εγγύς μέλλον» κομήτης θα καταστρέψει τη Γη, δεν το
παίρνεις και αψήφιστα.Η φυλή Ινδιάνων Χόπι πιστεύει ότι ο κόσμος έχει καταστραφεί αρκετές φορές και ότι αυτός στον οποίο ζούμε τώρα είναι ο «Τέταρτος Κόσμος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «The Sun». Η ανθρωπότητα, λοιπόν, οδεύει γι τον «Πέμπτο Κόσμο», αφού ένα «μπλε αστέρι» θα συγκρουστεί με τη Γη. Τι είναι, όμως, αυτό το «μπλε αστέρι»; Κάποιοι εικάζουν ότι είναι ένας δορυφόρος που θα πέσει στη γήινη ατμόσφαιρα. Το ανατριχιαστικό είναι ότι μπορεί να πρόκειται γι τν κινεζικό δορυφόρο «Tiangong 1» που έχει μπλε χρώμα και αναμένεται να πέσει στη Γη κάποια στιγμή φέτος ή του χρόνου.

Αυτός ο δορυφόρος σταμάτησε να δίνει στίγμα στο κέντρο ελέγχου της αποστολής από τον Ιούλιο. Οι Χόπι, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- φέρεται ότι έχουν προβλέψει επιτυχώς την καταστροφική πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού το 2010 (η θάλασσα θα γίνει μαύρη και τα ζωντανά θα πεθαίνουν) και τη δημιουργία του ίντερνετ (η Γη θα συνδέεται μ' έναν γιγάντιο ιστό αράχνης), πιστεύουν ότι ήρθαν στη Γη μέσω μιας πύλης που βρίσκεται στο Γκραντ Κάνιον με τη βοήθεια εξωγήινων, οι οποίοι είχαν τη μορφή μυρμηγκιών.

Αυτοί οι μυρμηγκόμορφοι εξωγήινοι, που έχουν απεικονιστεί σε τοιχογραφίες σε σπηλιές του Γκραν Κάνιον αλλά και της Αιγύπτου, μπορεί να λειτουργήσουν κ πάλι προστατευτικά για την ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον θρύλο των Χόπι.

Εξάλλου, ήταν αυτοί που έσωσαν τα μέλη της φυλής από τον «Πρώτο Κόσμο», ο οποίος έγινε παρανάλωμα του πυρός, αλλά και από τον παγετώνα του «Δεύτερου Κόσμου». Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι περιγραφές των Χόπι σημαίνουν ότι έχουν πράγματι δει από κοντά εξωγήινους και UFOs. Οι θρύλοι των Ινδιάνων αυτοχθόνων, των οποίων ο πληθυσμός υπολογίζεται στa 18.000 άτομα, αναφέρουν «ιπτάμενες ασπίδες» που τους έσωσαν στο τέλος του «Τρίτου Κόσμου» και θα τους σώσουν και από το τέλος του «Τέταρτου».







0 Response to " Κομήτης θα καταστρέψει τη Γη "

Δημοσίευση σχολίου