newscity1.net

Αγόρασε... ενα πούλμαν ενώ ήταν μεθυσμένος!

Λίγο πιο ακριβό απ' ό,τι είχε υπολογίσει βγήκε σε έναν Βρετανό το μεθύσι του κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς ξεφαντώματος στην Ίμπιζα, αφού φαίνεται πως
αγόρασε ένα πανάκριβο πούλμαν για τις... μετακινήσεις του, χωρίς μάλιστα να θυμάται τίποτα σχετικά με την αγορά του την επόμενη ημέρα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο Davie Little, DJ στο επάγγελμα, αποφάσισε ενώ ήταν «σουρωμένος» ότι δεν ήθελε να γυρίσει με ταξί σπίτι του, αλλά με ένα πελώριο πούλμαν αξίας 36.000 ευρώ.

Η συναλλαγή έγινε με πιστωτική κάρτα ενώ ο Davie (ο οποίος κατάγεται από τη βορειοανατολική Αγγλία) ξεφάντωνε στο κλαμπ Ushuaia. Σε  ανάρτηση ο DJ έγραψε «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα χθες το βράδυ στην Ίμπιζα. Ήμουν στο κλαμπ Ushuaia, περνώντας φανταστικά. Διασκέδαζα σαν να μην υπάρχει αύριο και η νύχτα έφυγε χωρίς να το καταλάβω. Βγαίνοντας το τα ξημερώματα απο το κλαμπ, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη μου, του έριξα μια ματιά και συνειδητοποίησα ότι είχα αγοράσει ένα πούλμαν. WTF... Δεν μπορώ να το χωνέψω. Η Ίμπιζα ρημάζει ζωές! Υ.Γ. Μήπως ενδιαφέρεται κανείς να αγοράσει ένα πούλμαν;».

Η ανάρτηση του Davie έγινε viral, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 31.000 like και 4.000 κοινοποιήσεις.




0 Response to " Αγόρασε... ενα πούλμαν ενώ ήταν μεθυσμένος! "

Δημοσίευση σχολίου