newscity1.net

Με 49 δολάρια κέρδισε ενα ξενοδοχείο στον Ειρηνικό!

Ένας Αυστραλός έκανε το παιχνίδι της ζωής του και γύρισε στο σπίτι του με ένα ξενοδοχείο στον Ειρηνικό στην «τσέπη» του. Το αντίτιμο αυτού;
Μόλις 49 δολάρια.Ο άνδρας από την Νέα Ουαλία, που κατονομάζεται απλώς ως Τζόσουα, συμμετείχε στη λοταρία ενός ζευγαριού Αυστραλών, που ήθελαν να δωρίσουν, στην ουσία το ξενοδοχείο που τόσα χρόνια πριν έφτιαχναν.

Το ζεύγος έφτιαχνε την επιχείρηση τα τελευταία 20 χρόνια, όμως τώρα που τα παιδιά τους έκαναν παιδιά κι έχουν εγγόνια, αποφάσισαν να τους αφιερωθούν και να περνούν περισσότερες ώρες μαζί τους.

«Περάσαμε πολλά χρόνια στον ήλιο και ευχαριστηθήκαμε τις καριέρες που πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να φανταστούν, αλλά πλέον στόχος μας είναι να γίνουμε επαγγελματίες παππούδες» ανέφερε ο άνδρας.

Το ζευγάρι δεν ήθελε να πουλήσει το μικρό του παράδεισο σε υψηλότερη τιμή, αλλά να κάνει το αντίτιμο προσιτό σε όλους, με την ελπίδα ότι θα το πάρει κάποιος που έχει πάθος για τη ζωή και σέβεται το περιβάλλον και όχι κάποιος που θα έχει στο νου του πώς θα γεμίσει τις τσέπες του.

Αυστραλοί - λαχείο - ξενοδοχείο - Ειρηνικός - Κοσράε - πώληση

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, η επιχείρηση δεν έχει χρέη, είναι επικερδής και ήδη στελεχωμένη με όλο το απαραίτητο προσωπικό.

Στην κλήρωση, που έγινε την Τρίτη, τυχερό νούμερο για το ξενοδοχείο των 16 δωματίων βγήκε το νούμερ 44.980!

Πριν ολοκληρωθεί η βραδιά, ο Νταγκ, πρώην ιδιοκτήτης, είπε στον Τζόσουα, τον νέο ιδιοκτήτη ότι, «η ζωή σου θα αλλάξει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο».




0 Response to " Με 49 δολάρια κέρδισε ενα ξενοδοχείο στον Ειρηνικό! "

Δημοσίευση σχολίου