newscity1.net

Δείτε τα πιο απίθανα επαγγέλματα που πληρώνουν πολύ καλά!

Μοιρολογίστρες, επαγγελματίες αγκαλιάς, δοκιμαστές σκυλοτροφών. Αυτά και άλλα πολλά αποφέρουν σημαντικά έσοδα σε όσους τα κάνουν.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ένα εισόδημα αυτές τις μέρες: να πηγαίνουν βόλτα το σκύλο σας, να οργανώνουν τα σπίτι σας, να σας παίρνουν αγκαλιές όταν νιώθετε μοναξιά…
Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία να σας κρατάει αγκαλιά, κάτι που θα σας στοιχίσει περίπου 60 δολάρια την ώρα. Ακόμη, υπάρχουν επαγγελματίες παράνυφοι για να έχετε κάποιον «ειδικό» να στέκεται δίπλα σας σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές τις ζωής σας, όπως επίσης και επαγγελματίες για να κλαίνε στις κηδείες των αγαπημένων σας.

Αυτά είναι τα πιο παράξενα επαγγέλματα που βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε
Επαγγελμαίτες πενθούντες
Οι επαγγελματίες πενθούντες παρακολοθούν κηδείες και δείχνουν να θλίβονται για το νεκρό. Μια εταιρεία στην Αγγλία που ονομάζεται «νοικάστε έναν πενθούντα» ειδικεύεται στον κλάδο, προσφέροντας πενθούντες για δύο ώρες χρεώνοντας περίπου 70 δολάρια

Γοργόνα
Επαγγελματίες γοργόνες μπορούν να βγάζουν ένα αξιοπρεπές ποσό μέσω της εκμάθησης σε άλλους για το πώς να «κολυμπάς σαν γοργόνα» Συνήθως χρεώνουν 300 δολάρια ανά ώρα.

Αισθητηριακοί επιστήμονες

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι «αισθητηριακοί επιστήμονες» είναι εκπαιδευμένοι στο να χρησιμοποιούν τα χέρια τους και να κρίνουν την αποτελεσματικότητα προϊόντων όπως λοσιόν, καθαριστικών προσώπου, και ξυραφιών. Εργάζονται με μερική απασχόληση, αλλά μπορούν να κερδίσουν μέχρι και $25 ανά ώρα.

Επαγγελματική αγκαλιά
Χρεώνουν μέχρι και 80 δολάρια την ώρα για να κρατούν στην αγκαλιά τους ξένους και να προσφέρουν θαλπωρή. Το μειονέκτημα: Το έργο αυτό έχει και ένα μερίδιο συναισθηματικής επιβάρυνσης.

Επαγγελματίας τηλεθέασης
Το να είναι κάποιος επαγγλεματίας τηλεθεατής, είναι όντως μια πραγματική full-time δουλειά- αλλά δεν είναι απαραίτητα τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Πρέπει κανείς να βλέπει για πολλές ώρες τηλεόραση, ακόμα και προγράμματα που δεν του αρέσουν, και να καταγράφει αποσπάσματα. Το 2005, στις ΗΠΑ, υπήρχε εκπομπή του προσέφερε αμοιβή  500 έως 600 δολαρίων ανά εβδομάδα γι’ αυτή τη δουλειά.

Αξιολογητής δυσοσμίας

Οι αξιολογητές δυσοσμίας συνήθως εργάζονται για τις εταιρείες που παράγουν τσίχλες, οδοντόκρεμες ή στοματικό διάλυμα. Αξιολογούν την αποτελεσματικότητα των εν λόγω προϊόντων και δίνουν το feedback στους κατασκευαστές.

Δοκιμαστές σκυλοτροφών
Οι δοκιμαστές σκυλοτροφών είναι άνθρωποι που καλούνται από τις εταιρείες παραγωγής τροφών για ζώα, για να ελέγξουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Μπορούν επίσης να αξιολογήσουν τη διατροφική αξία και συνήθως φτύνουν το φαγητό μόλις το δοκιμάσουν.

Επαγγελματίες για να σταθούν στην ουρά

Πρόκειται για ανθρώπους που πληρώνονται γαι να κάνουν αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν υπομονή: να περιμένουν στις ουρές. Σας πληροφορούμε ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς ειδικά σε περιόδους μεγάλων εκπτώσεων (σκεφτείτε την Black Friday) και όταν λανσάρονται νεα προϊόντα (πχ το νεο iPhone). Κάποιοι από αυτούς κερδίζουν μέχρι και 1.000 δολάρια την εβδομάδα.

Αυτός που γράφει τις φράσεις στα  FORTUNE COOKIES

Οι συγγραφείς των μπισκότων της τύχης γίνεται από πραγματικούς ανθρώπους που προσλαμβάνονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή in-house editors για να γράφουν τα εμπνευσμένες και πνευματώδεις προβλέψεις. Η εταιρεία EHow.com εκτιμά ότι οι επαγγελματίες αυτοί κερδίζουν περίπου 40.000 δολάρια ετησίως

Άρμεγμα δηλητηρίου φιδιών

Οι αρμεχτές δηλητηρίου φιδιών εξάγουν το δηλητήριο από μερικά από τα πιο επικίνδυνα φίδια στον κόσμο, όπως είναι οι κροταλίες και κόμπρες. Το εκχυλισμένο δηλητήριο χρησιμοποιείται συχνά για να δημιουργήσει αντίδοτο για νοσοκομειακή ή εργαστηριακή χρήση και μπορεί να πωληθεί για μέχρι και $1.000 ανά γραμμάριο.

Παράνυμφος
Οι επαγγελματίες παράνυμφοι είναι εκεί για να βοηθήσουν τις νύφες στη μεγάλη ημέρα τους. Ο Jen Glantz, συνιδρυτής της «Παράνυμφος για ενοικίαση», μιας εταιρείας που προσφέρει «μυστικές παράνυμφους» που παρέχουν κάτι σαν υπηρεσίες προσωπικής βοηθού για τις γαμήλιες δεξιώσεις χρεώνει από $300 έως $2.000 ανά γάμο!

Μεταφορέας παγόβουνων
Ο μεταφορέας παγόβουνου εμφανίστηκε ως επάγγελμα μετά τον καταστροφικό ναυάγιο του Τιτανικού το 1912. Η International Ice Patrol (IIP), η οποία ιδρύθηκε ένα χρόνο αργότερα, λειτουργεί από την Αμερικανική Ακτοφυλακή. Μεταφέρει τα κομμάτια των παγόβουνων στη θέση τους και παρέχει ασφαλείς διαδρομές γύρω τους. Εάν είναι απαραίτητο, το παγόβουνο ρυμουλκείται έξω από την εκάστοτε περιοχή








fortunegreece.com








0 Response to " Δείτε τα πιο απίθανα επαγγέλματα που πληρώνουν πολύ καλά! "

Δημοσίευση σχολίου