newscity1.net

Δείτε το ΝΕΟ ελικόπτερο που ΔΕΝ… πέφτει ποτέ! (video)

Σε άλλο επίπεδο ανέβασε το σχεδιασμό ελικοπτέρων το Volocopter VC200, το οποίο μπορεί να στέκεται ακίνητο στον αέρα, να πετά
χωρίς πιλότο και κυρίως να μην απειλείται με πτώση!

Το γερμανικής κατασκευής πρωτοποριακό πετούμενο διαθέτει όχι δύο, όχι τρεις, αλλά 18 έλικες, ενώ σύμφωνα με τους πρώτους πιλότους που έκατσαν πίσω από το πηδάλιό του είναι ιδιαίτερα σταθερό, και «μοιάζει να αιωρείται στον αέρα λες και βρίσκεται προσγειωμένο στο έδαφος»!

Όχι μόνο, μάλιστα, κάποιος μπορεί να το πετάξει και με τηλεχειριστήριο από… ασφαλή απόσταση, αλλά ακόμα και αν ένας από τους κινητήρες υποστεί βλάβη, μπορεί να συνεχίσει να πετάει.

Αν δεν εντυπωσιαστήκατε ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι έχει και τη δυνατότητα ασφαλούς προσγείωσης ακόμα και όταν ξεμένει από καύσιμα!

Ο μόνος λόγος, έτσι, που θα μπορούσε να συντριβεί το Volocopter VC200 είναι εξαιτίας κάποιου πολύ σοβαρού ανθρώπινου λάθους ή δολιοφθοράς.

Όπως ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς δεν προορίζεται για τη μεσαία κοινωνική… τσέπη, αφού θα κοστίζει περισσότερα από 250.000 ευρώ όταν βγει στην παραγωγή προς το τέλος του 2016


























0 Response to " Δείτε το ΝΕΟ ελικόπτερο που ΔΕΝ… πέφτει ποτέ! (video) "

Δημοσίευση σχολίου