newscity1.net

Αλήθειες ζωής που θα σου ανοίξουν τα μάτια

Αλήθεια Νο1: Συγκεκριμένα βιώματα μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή των ανθρώπων αλλά όχι και να την καθορίσει:Για παράδειγμα,
τα παιδιά χωρισμένων γονιών δεν είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώσουν και θα κάνουν μόνο σάπιες και κακές σχέσεις! Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με τους γονείς τους χωρισμένους και έζησαν μια
ευτυχισμένη ζωή και έκαναν έναν ευτυχισμένο γάμο. Άλλοι πάλι, απλά δεν τα κατάφεραν κι ας είχαν ζήσει με τους γονείς τους μαζί κι αγαπημένους!

Το θέμα δεν έχει να κάνει με μια άσχημη εμπειρία που είχες! Το ζητούμενο είναι να την διαχειριστείς σωστά την εμπειρία αυτή και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνει το άτομο που θες και ονειρεύεσαι!

Αλήθεια Νο2: Το να λες ψέματα από ανάγκη ή από συνήθεια, δεν θα σου βγει σε καλό

Εντάξει θα πεις, υπάρχουν και μικρά λευκά ψεματάκια που λόγω καλής ανατροφής επιβάλλεται να τα πεις! Πως να ξεστομίσεις στην κολλητή σου ότι μαγειρεύει απαίσια και δεν πρόκειται να πας να φας κατσικάκι στο σπίτι της! Αλά λες ότι θα αργήσεις να γυρίσεις από τη δουλειά και όλα καλά! Σκέψου απλά, ότι ακόμα κι αυτά τα ανούσια ψεματάκια μπορούν να βρεθούν στο διάβα σου και να λειτουργήσουν σα δηλητήριο σε όποια σχέση, φιλική προσωπική. Στο τέλος θα δεις, πως το ψέμα, μικρό ή μεγάλο μπορεί να σκοτώσει την αγάπη! Η αλήθεια πληγώνει μεν αλλά δεν σκοτώνει!

Αλήθεια Νο3: Το σεξ μπορεί πάντα να σου δώσει μια απάντηση αλλά όχι απαραίτητα αυτή που ψάχνεις

Είναι πιθανό να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, με ένα άτομο που δεν θα έπρεπε καν να μπει σε αυτήν. Από την άλλη, μπορεί να έχεις τον καλύτερο (ηλικιωμένο) άντρα στο κρεβάτι σου, αλλά δεν θα έρθει ποτέ η απάντηση που θες, το καλύτερο σεξ μαζί του με φυσικό, ούτε μετά από 5, ούτε μετά από 105 φορές. Ταυτόχρονα, ίσως να κοιμηθείς με έναν άντρα που θα σου φερθεί άσχημα στο σεξ αλλά εκεί η απάντηση θα έρθει στην υπόλοιπη άσχημη ζωή που θα περάσεις στο πλευρό του. Γενικά, την ώρα του σεξ, πάντα θα παίρνεις μια απάντηση (που σε βολεύει ή όχι) αλλά δυστυχώς, στην υπόλοιπη κρύα ζωή μας, οι απαντήσεις που πήρες στο κρεβάτι, δεν θα έχουν συνάφεια με τα υπόλοιπα άλυτα ερωτήματα.

Aλήθεια 4: Αν δεν δοκιμάσεις κάτι, δεν ξέρεις αν είσαι ταλέντο σε αυτό

Αν μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι 1000 κυβικών, είναι πιθανό να καταφέρεις να πιλοτάρεις από Φεράρι μέχρι μονοθέσιο της Φόρμουλα 1. Αν διαθέτεις ισορροπία, μπορείς να διαπρέψεις ως χορεύτρια κλασικού χορού, αν τα χέρια σου πιάνουν, μπορείς να γίνεις Μάστερ Σεφ αλλά γενικά, πουθενά δεν θα πας, εφόσον δεν δοκιμάσεις το ταλέντο που διαθέτεις σε κάτι από τα παραπάνω και όχι μόνο. Σίγουρα, μπορεί να μην φτάσεις το Σουμάχερ ή το Σκαρμούτσο, αλλά μόνο δοκιμάζοντας θα βρεις την κλίση που διαθέτεις τελικά.

Αλήθεια 5: Η μόδα έρχεται και παρέρχεται! Το στυλ δεν πεθαίνει ποτέ

Επειδή οι μόδιστροι σου λένε να φοράς παπούτσια πλατφόρμες που δεν περιποιούνται, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ραγίσεις τους αστραγάλους σου για να είσαι μέσα στη μόδα. Και όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά δεν πρέπει και να ακολουθείς τέτοιες μόδες που θα σε κάνουν να δείχνεις σωστός καραγκιόζης. Εσύ μπορείς να επενδύσεις σε στοιχεία της μόδας που ταιριάζουν στο λουκ σου και να καθιερώσεις ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ, που πάντα είναι της μόδας.




0 Response to " Αλήθειες ζωής που θα σου ανοίξουν τα μάτια "

Δημοσίευση σχολίου