Με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Άφησέ το μέσα στην χάρτινη συσκευασία με την οποία το αγόρασες και τύλιξε το σε μία μεγαλύτερη υφασμάτινη τσάντα ή σε μία πλαστική.
Πώς θα απολαύσεις το ψωμί αφράτο, μετά την κατάψυξη; Μόλις το βγάλεις από τον καταψύκτη, άφησέ το τυλιγμένο έως ότου έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν γίνει αυτό, ζέστανε το στο φούρνο για λίγα λεπτά. Αν το ψωμί είναι πολύ ξερό δοκίμασε όταν το βάλεις στο φούρνο, αφού πρώτα το έχει βρέξει λίγο κάτω από τη βρύση!
TIP: Το παραπάνω κόλπο δεν πετυχαίνει με τη γαλλική μπαγκέτα καθώς αν μείνει έστω και μια μέρα γίνεται πέτρα και δυστυχώς… δε «στρώνει» με τίποτα!
0 Response to " Δείτε Το ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσεις το ψωμί φρέσκο "
Δημοσίευση σχολίου