newscity1.net

<Άχρηστα> αντικείμενα που όλοι έχετε και με τα οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα

Τα έχουμε στο σπίτι και δεν τους δίνουμε καμία σημασία. Ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να τα θεωρούμε και λίγο άχρηστα, αλλά μάλλον δεν
είναι έτσι. Σύμφωνα με το mentalfloss.com, μέσα στο σπίτι μας υπάρχουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να αξίζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

1) Χρησιμοποιημένα δοχεία μελανιού
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα μπορούσατε να βγάλετε κάποια χρήματα εάν τα βγάλετε στο «σφυρί». Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι όπως επισημαίνει ο Κάιλ Τέιλορ, ο οποίος είναι ιδρυτής ενός οικονομικού site, θα μπορούσαν να δώσουν 2 ή ακόμη και 3 δολάρια για να τα αγοράσουν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αγοραστούν ακόμη και προς 20 δολάρια.

2) Οι παλιές βιντεοκασέτες
Μήπως κρατάτε ακόμη κάποιες παλιές βιντεοκασέτες στο ντουλάπι σας; Αν ναι μην τις πετάξετε, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρξε βιντεοκασέτα, η οποία πουλήθηκε για 700 δολάρια σε μια δημοπρασία του eBay.

3) Μπουκάλια κρασιού και φελλοί
Πόσα μπουκάλια κρασιού και φελλούς δεν έχετε πετάξει κατά καιρούς. Και όμως, ο Τέιλορ, που γνωρίζει άλλωστε καλά από τι πουλάει στο διαδίκτυο, επισημαίνει ότι αρκετοί είναι οι άνθρωποι που ζητούν να αγοράσουν πώματα κρασιού για να δημιουργήσουν έργα τέχνης, γραμματόσημα ή χαλάκια φελλού. Οι τιμές που μπορεί να πουληθούν δεν είναι και κάτι το φοβερό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα.

4) Τα πυρέξ
Τα πυρέξ, τα γνωστά πυρέξ που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες είναι ακόμη κάτι το οποίο μπορεί να πουληθεί στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, κάποια vintage κομμάτια της δεκαετίας του 1950 και του 1960 μπορούν να πωληθούν ακόμη και για 400 δολάρια.

5) Επιτραπέζια παιχνίδια
Ναι καλά ακούσατε. Τα αγαπημένα σας επιτραπέζια, αυτά που παίζατε με τους φίλους σας όταν ήσασταν παιδιά, μπορούν να πωληθούν από 38 μέχρι και 250 ευρώ, ειδικά εάν πρόκειται για κάποια vintage κομμάτια. Εάν έχετε και άλλα πιο παλιά μπορεί να πιάσουν ακόμη περισσότερα.

6) Παιχνίδια
Ακόμη πιο επικερδή ίσως είναι κάποια παλιά παιχνίδια τα οποία έχουν μόνο συναισθηματική αξία για εσάς. Για παράδειγμα ένα vintage παιχνίδι LEGO, μπορεί να πωληθεί από 634 έως και 3.170 ευρώ. Οπότε για αρχίστε να ξεσκονίζετε το πατάρι σας με μεγαλύτερη προσοχή.







0 Response to " <Άχρηστα> αντικείμενα που όλοι έχετε και με τα οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα "

Δημοσίευση σχολίου