newscity1.net

Τι πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τατουάζ;

Η μονιμότητα θέλει πάντα τη σκέψη της και ακόμα και αν υπάρχει πάντα η εναλλακτική της αφαίρεσης του τατουάζ, εκτός του ότι είναι αρκετά επίπονη, δεν
είναι πάντα επιτυχημένη. Πριν λοιπόν, βρεθείτε
στο γραφείο του tattoo-artist της γειτονιάς σας, σκεφτείτε καλά τα παρακάτω:

1. Ποιος είναι ο λόγος;

Πριν κάνετε το τατουάζ, σκεφτείτε καλά το λόγο που το κάνετε. Το κάνετε για να εκφράσετε την ανείπωτη αγάπη σας σε κάποιον ή κάτι, ή επειδή είδατε τυχαία σε κάποιον άλλο ένα τατουάζ που σας άρεσε. Αν ακόμα προγραμματίζετε να κάνετε τατουάζ το όνομα κάποιου συντρόφου, σκεφτείτε το διπλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν με τον καιρό και να μείνετε... μόνοι με το τατουάζ. Σκεφτείτε καλά γι ποιο λόγο θέλετε να κάνετε το τατουάζ και μπορεί όχι μόνο να σας αποθαρρύνει η σκέψη, αλλά τελικά να σας πείσει περισσότερο να το κάνετε.

2. Σε ποιο σημείο του σώματος;

Όσο μεγαλώνουμε αλλάζει το σώμα μας και δεν έχει σε όλα τα σημεία του τη σφριγηλότητα που είχε στα νεανικά του χρόνια. Αυτό το γεγονός, δεν είναι φυσικά λόγος για να μην κάνετε τατουάζ, αλλά ένα επιχείρημα για να σκεφτείτε διπλά το σημείο του σώματός σας που θα ζωγραφίσετε. Σημεία του σώματος που δεν είναι συχνά σε κοινή θέα, είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς επίσης θα σας γλιτώσουν από το επικριτικό βλέμμα μελλοντικών εργοδοτών, που δεν εκτιμούν πάντα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των υπαλλήλων τους.

3. Ποιο θα είναι το κόστος;

Τα τατουάζ κοστίζουν και επειδή προέχει το καλό αποτέλεσμα, αναζητήστε προσεκτικά έναν καλό tattoo-artist, με τον οποίο θα διαπραγματευτείτε το κόστος και το είδος του τατουάζ. Αν δεν έχετε τα χρήματα, μην καταφύγετε σε φτηνότερες και λιγότερο ασφαλείς επιλογές. Κάνετε μερικούς μήνες οικονομία και υπομονή για να αποκτήσετε το τατουάζ που ονειρεύεστε.


0 Response to " Τι πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τατουάζ; "

Δημοσίευση σχολίου