newscity1.net

Χώρισε τη γυναίκα του επειδή την είχε κυριεύσει ένα... τζίνι

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν ότι θέλουν να...
ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις ζωές
τους, παίρνοντας διαζύγια για πολλούς λόγους, μερικοί από τους πιο συχνούς είναι η ασυμφωνία χαρακτήρων, η απιστία και η εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης.

Ωστόσο, ένας άντρας από το Ντουμπάι κατάφερε να πείσει ένα δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημά του να χωρίσει τη γυναίκα του, η οποία είχε κυριευτεί από ένα... τζίνι!

Σύμφωνα με το BBC, η άρνηση της γυναίκας να συνευρεθεί ερωτικά με τον σύζυγό της είχε προκαλέσει έντονα προβλήματα στο γάμο τους, μέχρι τη στιγμή που η οικογένειά της του αποκάλυψε ότι είχε καταληφθεί από ένα πνεύμα τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, δημοσίευμα της εφημερίδας «The Gulf News daily» αναφέρει πως παρά τις προσπάθειες της γυναίκας να «ελευθερωθεί», ούτε ο εξορκισμός κατάφερε να βγάλει από μέσα της το τζίνι.

Έπειτα από αυτές τις... ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, ο σύζυγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, την οποία και έκανε δεκτή δικαστήριο του Ντουμπάι, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του άντρα η γυναίκα και η οικογένειά της «κορόιδεψαν» τον πελάτη του.

Σημειώνεται ότι στην αραβική μυθολογία τα τζίνι θεωρούνται πνεύματα τα οποία μπορούν να παίρνουν ανθρώπινες μορφές και να ασκούν γενικότερα υπερφυσικές δυνάμεις πάνω στα ανθρώπινα όντα!

Μάλιστα, αρχικά το δικαστήριο ζήτησε από τον άντρα να πληρώσει διατροφή ύψους 11.000 δολαρίων στην πρώην του, μια απόφαση την οποία στη συνέχεια ανακάλεσε, επειδή έκρινε ότι η γυναίκα δεν την άξιζε...





ΠΗΓΗ









0 Response to " Χώρισε τη γυναίκα του επειδή την είχε κυριεύσει ένα... τζίνι "

Δημοσίευση σχολίου