newscity1.net

Εμαθε μετα από 19 χρονια πως η γυναικα του ηταν… αντρας!

Μετά απο 19 ολόκληρα χρόνια γάμου ο 64χρονος Βέλγος ανακάλυψε πως η γυναίκα του ήταν στην πραγματικότητα άντρας…

Ο Jan δήλωσε σοκαρισμένος κ ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφος της ζωής του είχε γεννηθεί αγόρι. Την αλήθεια την έμαθε από έναν ξάδερφο της γυναίκας του από την Ινδονησία, ο οποίος αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό.

Ο Jan γνώρισε τη Monica το 1993 όταν εκείνη πήγε στην πόλη του Antwerp για να δουλέψει ως νταντά στο σπίτι της αδερφής του. Όταν την είδε του φάνηκε πολύ όμορφη και θηλυκή, αλλά όπως λέει τώρα καταλαβαίνει γιατί δεν ήταν καλή στο σιδέρωμα.

«Ο δεύτερος γάμος μου δεν πήγαινε καλά και γρήγορα ερωτευτήκαμε» είπε στην εφημερίδα Nieuwsblad. «Ήταν πολύ ελκυστική γυναίκα… και έμοιαζε με γυναίκα, δεν είχε ανδρικά χαρακτηριστικά. Τότε ήταν 27 χρονών και τη ρώτησα αν ήθελε να κάνει παιδιά. Χάρηκα πολύ όταν μου είπε ότι επειδή ήμουν ήδη 44 ετών εγώ και είχα ήδη δύο παιδιά ότι εκείνη δεν ήθελε άλλα» πρόσθεσε.

«Μου έλεγε ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια και ποτέ δεν παρατήρησα κάτι περίεργο όσες φορές κάναμε σεξ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήθελε πάντα να χρησιμοποιεί λιπαντικό, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο στους τρανσέξουαλ. Ήταν καταπληκτική με τα παιδιά μου και σπουδαία μαγείρισσα, όμως δεν τα πήγαινε καλά με την καθαριότητα και το σιδέρωμα!» είπε ακόμη.

Τα τελευταία δύο χρόνια η σχέση τους περνούσε κρίση, καθώς η Monica επέμενε να βγαίνει τα βράδια και να φορά πολύ αποκαλυπτικά ρούχα.

«Εκτός από το προκλητικό ντύσιμο, την έπιασα να κοιτάζει και φωτογραφίες νεαρών ανδρών στο ίντερνετ. Και πάλι όμως δεν υποψιάστηκα τίποτα, μέχρι που μας επισκέφτηκε ένας ξάδερφός της ο οποίος άφηνε υπονοούμενα στον “αέρα”. Το ανέφερα στο γιο μου και εκείνος μου είπε ότι είχε ακούσει επίσης φήμες ότι η Monica ήταν κάποτε… άντρας. Μια μέρα αποφάσισα να τη ρωτήσω ευθέως και παραδέχτηκε ότι είχε γεννηθεί αγόρι και είχε κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου. Έχασα τη Γη κάτω από τα πόδια μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τρομοκρατήθηκα. Ένιωσα σα να είχα υποστεί βιασμό επί 20 χρόνια» εξομολογήθηκε ο Jan.

Το πρώην ζευγάρι όμως είναι αναγκασμένο να ζει κάτω από την ίδια στέγη, καθώς δικαστήριο απαγόρευσε στον Jan να της κάνει έξωση.













0 Response to " Εμαθε μετα από 19 χρονια πως η γυναικα του ηταν… αντρας! "

Δημοσίευση σχολίου