newscity1.net

Περίεργο πράγμα πάνω από τη Γη! (video)

Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard ADG έχει υποβάλει στην δημοσιότητα αυτή την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει από το Πλανητάριο
Μπραζίλια προσφάτως, και δείχνει...
ένα αντικείμενο ή τουλάχιστον ένα τεράστιων διαστάσεων, σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω απ τν ατμόσφαιρα της Γης.

Υπολογίζεται ότι ο δίσκος έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια έως (περίπου 5.000 χιλιόμετρα), και φωτογραφήθηκε απ τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Αν κοιτάξετε στο κάτω αριστερό μέρος της εικόνας - δήλωσε ο Stephen Hannard-μπορείτε να δείτε ένα σχηματισμό των νεφών που περνά πάνω απ τν κορυφή της ανωμαλίας. Αυτό υποδεικνύει ότι το αντικείμενο δν είναι μια προβολή στη Γη. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το αντικείμενο, μπορώ να κάνω μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο. Ήρθα σε επαφή με το Πλανητάριο για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τν παρουσίαση, αλλά θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση, για μία ποίο λεπτομερή απάντηση. »

Προφανώς, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες, έχουμε μία ερώτηση: αυτή η ανωμαλία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της του HAARP; Ή μήπως είναι μια μαγνητική ανωμαλία στον πλανήτη; Περιμένουμε απαντήσεις από το παρατηρητήριο και από τον ερευνητή Stephen Hannard.









0 Response to " Περίεργο πράγμα πάνω από τη Γη! (video) "

Δημοσίευση σχολίου