newscity1.net

Την ειχαν για νεκρή και γύρισε σπίτι της μετά από 11 χρόνια!

Φανταστείτε να βλέπατε έναν δικό σας άνθρωπο μετά από 11 χρόνια, ενώ νομίζατε ότι
είχε χαθεί για πάντα! Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Μπρέντα Χέιστ, μιας 54χρονης γυναίκας, η οποία είχε κηρυχθεί νομικά νεκρή, όπως είχε ανακοινώσει κ ένας ντεντέκτιβ ονόματι Τζον Σκόφιλντ, ο οποίος τώρα αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη!

Όπως έγινε γνωστό, η Χέιστ χώρισε και δεν είχε που να πάει. Μια μέρα, εκεί που καθόταν σε ένα παγκάκι την πλησίασαν τρία άτομα και τους αποκάλυψε το πρόβλημα της.

Δέχτηκαν να την βοηθήσουν στην αρχή, όμως μετά αναγκάστηκε να ζει σε μια κοινότητα αστέγων, την ώρα που ο άντρας ξαναέφτιαξε την ζωή του, αφού ξαναπαντρεύτηκε και μαζί με τα δύο τους παιδιά από τον γάμο με την Χέιστ πήραν τα χρήματα από το συμβόλαιο ζωής της!



Από την αστυνομία αναφέρθηκε ότι ο Λι είχε εξεταστεί ως ύποπτος, αλλά συνεργάστηκε με τους ερευνητές, με αποτέλεσμα να μην εμπλέκεται με την υπόθεση εξαφάνισης της.

Η Μπρέντα Χέιστ ανακαλύφθηκε τώρα, μετά από 11 χρόνια, σε άσχημη κατάσταση , αφού ζούσε τα τελευταία χρόνια σε σκηνή στο δάσος της Φλόριντα σε μια κοινότητα αστέγων.

«Η κατάστασή της ήταν πολύ άσχημη. Είχε φτάσει στα όρια του υποσιτισμού και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη από το τρέξιμο και το μακροχρόνιο περπάτημα στους δρόμους», δήλωσε ο Σκόφιλντ.

«Για επτά περίπου χρόνια έζησε με έναν άνδρα σε τροχόσπιτο στο Key West και εργάστηκε σε δουλειές του ποδαριού. Ποτέ δεν είχε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, ούτε σε τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με κάποιον», πρόσθεσε ο ντεντέκτιβ.


0 Response to " Την ειχαν για νεκρή και γύρισε σπίτι της μετά από 11 χρόνια! "

Δημοσίευση σχολίου